BİLİM ADAMLARINI ŞAŞIRTACAK İDDİALAR

BİLİM ADAMLARINI ŞAŞIRTACAK İDDİALAR

Ardahan'ın Göle ilçesinde yaşayan Halk Ozanı ve şair Umut Suci, bulunduğumuz yüzyılda dünyamızın telafisi çok güç deformasyonlara uğradığını söyledi.

 

Ardahan’ın Göle ilçesinde yaşayan Halk Ozanı ve şair Umut Suci, bulunduğumuz yüzyılda dünyamızın telafisi çok güç deformasyonlara uğradığını söyledi.

 

Tacettin DURMUŞ / KARS (ÖZEL)

 

Suci, Dünya ile insanın birbirlerine orantılı bir şekilde benzediğini ve kutsal kitaplarda geçen “bir insan, bir kâinattır” sözlerini dikkate alarak, Dünya ile insan arasındaki denklem ve formatı araştırıp bu konuda önemli bilgiler edindiğinin de altını çizdi.

 

Dünyayı kurtarmak için evrensel ve ulusal umut projesi de hazırladığını da belirten Suci, yaptığı araştırmalarının sonucunda, insan ile Dünya arasında sayısız benzerliklerin olduğunu söyledi. Şu anda Dünyamızda 207 devletin olduğunu ve insan vücudunda da 207 kemik olduğunu belirten Suci, “Dünyanın yüzde 65’inin sularla kaplı olmasına karşın, insan vücudunun da yüzde 65’i de sudan oluşmaktadır.  İnsan vücudunda bulunan ortalama hücre sayısı kadar dünyada insan ve canlı vardır. Dünyadaki deprem olayları insandaki depresyona benzer. İnsanda atak, dünyada ise artçı hareketler vardır ve depreme benzer. Yanardağların patlaması da bir insanın istifra etmesi gibidir. Dünyanın ormanları ise insanın akciğeri gibidir. Yeryüzündeki bitkiler insan vücudundaki saç ve sakallara benzer. Dünya Ateş, Su, Toprak ve Hava gibi elementlerden meydana geldiği gibi insan vücudu da aynı elementlerden oluşur.” dedi.

 

DÜNYANIN DA İNSAN GİBİ CANLI VE RUHU VARDIR. 

 

Dünyanın da insan gibi canlı ve bir ruhu olduğuna da değinen Suci, “Dünya gibi yüzlerce gezegen ve binlerce yıldız canlıdır ve atmosferde Güneşin yörüngesinde dolanırlar. Dünya gezegeni insanlara ve hayvanlara tahsis edilmiştir. Dünyanın sahibi ve varisi insanlardır. Diğer gezegenlerde de canlılar yaşamaktadır ve zamanla onların da esrarının çözülecek. Dünyanın hareket ederek kendi ekseni etrafında dönmesini insanların yürümesine hareket ve seyahatine benzer. İnsanın ölümlü olması gibi bir gün de dünya hareketsiz kalarak bloke olacak ve ölecek. Birinci kıyamet insan ölmesi ikinci inci kıyamet ise dünyanın iyi hücrelere benzer. Kötü insanlar, ise insan vücudundaki kötü haris ve habis hücrelere benzer. Dünya coğrafyasındaki insanlar iyiler ve kötüler sürekli savaş halindedir. İnsan vücudundaki iyi ve kötü hücreler de savaş halindedir. Dünyada kötü niyetli insanların çoğalması bugünkü olduğu gibi dünyayı yaşanmaz bir hale getirir. İnsan vücudundaki kötü huylu hücrelerin çoğalması insanı kansere kadar götürür.”  Şeklinde konuştu.

 

Dünyanın insanlar tarafından hunharca kullanılıp kirletildiğini söyleyen Umut Suci, bu konuda acil çözümler alınmasını da sözlerine ekleyerek dünyayı kurtarmak için evrensel ve ulusal umut projesi olduğuna dikkat çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler