Bin 46 TL cezası bulunan işletme cetveli bildirimleri için son gün 30 Nisan

Bin 46 TL cezası bulunan işletme cetveli bildirimleri için son gün 30 Nisan

01 Ocak - 30 Nisan tarihleri arasında işletme cetveli bildirimleri bulunmayanlar için bin 46 TL olan idari para cezası uygulanacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Kars İl Müdürlüğü, ilgili vatandaşların işletme cetvelini 01 Ocak - 30 Nisan tarihleri arasında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı https://sanayisicil.sanayi.gov.tr internet adresine girerek bildirmeleri gerektiği yönünde uyardı.

Kurumdan yapılan açıklamada: “Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, 6948 Sayılı Sanayi Sicil Kanununun 5. Maddesi gereği Sanayi Sicil sahip Sanayi işletmelerinin bir yıllık (2017) faaliyetleri ile ilgili yıllık işletme cetvelini 01 Ocak - 30 Nisan tarihlerinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı https://sanayisicil.sanayi.gov.tr internet adresine girerek bildirmeleri gerekiyor” denildi.

Yapılan açıklamada ayrıca, işletmelerin bin 46 TL olan idari para cezası ile karşılaşmamaları için 2017 yılı yıllık işletme cetveli bildirimini belirtilen tarihler arasında https://sanayisicil.sanayi.gov.tr internet adresinden gerekli bilgilerin doldurarak sistem üzerinden göndermeleri önem taşımakta olduğu bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler