Bölgenin sebze ve meyve deposu Kağızman'da yüzler gülüyor

Bölgenin sebze ve meyve deposu Kağızman'da yüzler gülüyor

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Kars’ın sebze ve meyve deposu Kağızman’da faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Kağızman’ın ekonomisine büyük katkı sunan meyve ve sebze bahçeleri, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne bağlı mühendisler tarafından kontrol edilerek, gerekli destek sağlanıyor.

Kars Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş da Kağızman’daki çalışmaları yakından takip ediyor.

Kars Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş, Kağızman'da bulunan meyve bahçelerini ve domates serasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Kağızman İlçe Tarım ve Orman Müdürü Faruk Çalhan ile birlikte Kağızman’da üreticilerle buluşan Kars Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş daha sonra ilçe müdürlüğünde personel ile toplantı gerçekleştirdi.

KAĞIZMANLILAR’DAN İBRAHİM ALTINTAŞ’A TEŞEKKÜR

Kağızmanlı sebze ve meyve üreticileri ; Kars Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş’a teşekkür ederek, sayın müdürümüz Kağızman’daki üretimi yakından takip ediyor, bizim bütün sorunlarımız ile yakından ilgileniyor, gerekli talimatları veriyor. Tarım ve hayvancılığın gelişmesi noktasında da özel bir çabası var. Kağızmanlı üreticiler olarak, basın huzurunda Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş’a teşekkür ediyoruz, dediler.

dddd-009.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler