Boşaltılan kamu binası talan ediliyor

Boşaltılan kamu binası talan ediliyor

Ordu Caddesi üzerinde bulunan ve yaklaşık 2 yıl önce depreme dayanıksız gerekçesiyle boşaltılan Tapu Müdürlüğü binası ve lojmanları gözler önünde talan ediliyor.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET 

İçerisinde tapu örnekleri ve vatandaşlara ait fotoğrafların da bulunduğu eski Tapu Müdürlüğü binasının kapısının ve camlarının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırıldığı gözlendi.

Şubat ayında yapılan ‘Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı’nda metruk binaların kötü alışkanlıkların yayılma yeri olması nedeniyle Kars Valisi Türker Öksüz, metruk binaların yıkımı konusunda talimat vermişti. Vali Öksüz toplantı da devlete ait olan metruk binaların yıkımının öncelikle yapılmasını da vurgulamıştı.

Ancak aradan geçen 8 aylık süre zarfında bazı metruk binaların yıkımı yapılırken, Tapu Müdürlüğü binası ve lojmanlarına işlem yapılmaması, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce talan edilmesine neden oldu.

bosaltilan-kamu-binasi-talan-ediliyor-(1).jpgbosaltilan-kamu-binasi-talan-ediliyor-(2).jpgbosaltilan-kamu-binasi-talan-ediliyor-(3).jpgbosaltilan-kamu-binasi-talan-ediliyor-(4).jpgbosaltilan-kamu-binasi-talan-ediliyor-(5).jpgbosaltilan-kamu-binasi-talan-ediliyor-(6).jpgbosaltilan-kamu-binasi-talan-ediliyor-(7).jpgbosaltilan-kamu-binasi-talan-ediliyor-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler