Bozdemir, Çalışmaları Yerinde İnceledi!

Bozdemir, Çalışmaları Yerinde İnceledi!

Kars’a gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bozdemir ve uzman ekip ile birlikte Kars’ta devam eden projeleri yerinde inceledi.

Kars’ta çalışmaları devam eden Harp Tarihi Müzesi olacak olan Kanlı Tabya ve Kars’ın Tek Sanat Galerisi olan Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bozdemir ve uzman ekiplere Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay eşlik etti.

Çalışmaların hızlandırılması için gerekli fikir alışverişinin yapılmasının ardından Bozdemir ve ekibi Ankara’ya geri döndü.

bozdemir,-calismalari-yerinde-inceledi!-(1).jpgbozdemir,-calismalari-yerinde-inceledi!-(2).jpgbozdemir,-calismalari-yerinde-inceledi!-(3).jpgbozdemir,-calismalari-yerinde-inceledi!-(4).jpgbozdemir,-calismalari-yerinde-inceledi!-(5).jpgbozdemir,-calismalari-yerinde-inceledi!-(6).jpgbozdemir,-calismalari-yerinde-inceledi!-(7).jpgbozdemir,-calismalari-yerinde-inceledi!-(8).jpgbozdemir,-calismalari-yerinde-inceledi!-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler