Bozkuş, Çocuklarla İftar Yemeğinde Buluştu

Bozkuş, Çocuklarla İftar Yemeğinde Buluştu

Sosyal hizmetler müdürlüğünün vermiş olduğu iftar yemeğine belediye başkanı Nevzat Bozkuş'ta katıldı

 

İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda kalan öğrenciler, iftarlarını Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, eşi Nurhayat Bozkuş, ve davetlilerle birlikte açtı.

 Yemeğe Başkan Nevzat Bozkuş, eşi Nurhayat Bozkuş, Sosyal Hizmetler Müdürü Akın Oktay, Müdür Yardımcısı Erol Batur, Engelliler Birim Başkanı Faruk Ocak, öğretmenler ve örenciler katıldı.

 Başkan Bozkuş ve eşi Nurhayat Bozkuş yemek öncesinde öğrencilerle birer birer tokalaştı. Başkanın eşi Nurhayat Bozkuş’un eğitimci olması ve çocuklar diyalog kurması ise dikkat çekti.

 Başkan Bozkuş, Ramazan’ın hoşgörü, sevgi, saygı, huzur ayı olduğunu ve yardımlaşmanın toplumda doruğa çıktığını an olduğunu söyledi.

 Bozkuş, “ Öğrencilerimizle birlikte burada bir araya geldik. Onlarla çok güzel bir iftar yemeği yedik. Amacımız bu çocuklarımız el birliğiyle topluma kazandırmak. Onların sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgilenerek öz güvenlerini kazanmalarını yardımcı olmak. İşte burada gördüğünüz gibi öğrencilerimiz bizimle, bizlerde onlarla çok güzel diyalog kurduk. Bunlar bizim çocuklarımız. Sahip çıkmalıyız” dedi.

 Yetiştirme yurtlarında ve yuvada kalan kız ve erkek öğrencilerin katıldığı ve sıcak bir atmosferde geçen yemekte tüm masaları dolaşarak öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Bozkuş ve eşi Nurhayat Bozkuş, çocuklarla uzun uzun sohbet etti. Yemek geç saatlere kadar sürdü. Yemek sonrasında Belediye Başkanı eşi ile birlikte lokantadan ayrıldı.

yes.20110826225011..jpg

 

yes.20110826225132..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler