Bozkuş Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Bozkuş Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, “Halk Günü”nde vatandaşların sorununu dinledi

 

Görev başladığı günden beri her hafta Salı ve Perşembe günleri halk günü düzenleyen Bozkuş, bu hafta 30'u aşkın vatandaşın sorunlarına ve taleplerine çözüm bulmaya çalıştı. 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, halk gününde vatandaşlardan bire bir konuşarak sorun ve sıkıntılarının çözümü için ilgili birimlere talimat verdi.

Başkan Bozkuş’a iletilen sorunlar arasında yol, kaldırım, imar, elektrik faturası ve yardım konuları yer alıyor.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, göreve geldiklerinde halk günü düzenleyeceklerini ve vatandaşların sorunlarını bire bir dinleyerek çözüm üreteceklerini söyledi.

Bozkuş; “Biz halkımıza önem veriyoruz. Onların istek ve sorunları bizim için öncelikli işlerimizin başında geliyor. Biz sağlıklı hizmetleri birinci ağızdan yani vatandaşlardan dileyerek ancak yapabiliriz” dedi.

KARSLILAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Bozkuş, belediyecilik hizmetlerinin sadece yol, su ve kaldırım yapmak olmadığını, vatandaşlarında sorunlarının çözümünde kendilerine büyük iş düştüğünü ifade etti.

Bozkuş; “Biz her zaman halkımıza önem verdik onlar için en iyi ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Bizimde eksikliklerimiz olabilir. Belki biz bunca işin arasında bu eksikleri göremiyoruz.Ama vatandaşlarımız bizim göremediğimiz eksiklikleri bizler ileterek hizmetlerin daha sağlıklı bir şekilde yapılmasına yardımcı oluyorlar. Bu anlamda onlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TOKİ BAYRAMPAŞA VE ATATÜRK MAHALLESİ’NE KONUTLAR YAPACAK

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, TOKİ ile yapılan protokol ile Bayrampaşa ve Atatürk mahallesinde konutlar yapılacağını vurguladı. 

Başkan Nevzat Bozkuş, halk gününde vatandaşların yapılacak konutlar ile ilgili sorunlarına açık yüreklilikle cevap verdi.

Bozkuş; “Biz hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz. Onların hakkını biz savunuyoruz. Emin olun ki, biz sizin için en iyisi ne ise onu yapıyoruz. Vatandaşlarımız gece kondu dönüşüm projesi kapsamında yaşanılabilir temiz ve sağlıklı konutlarda bundan sonra yaşamlarını sürdürecekler. Bunun için biz uğraşıyoruz. TOKİ ile protokol imzaladık. TOKİ’nin yapacağı konutlar vatandaşlarımıza verilecek. Biz her anlamda onların haklarını savunuyoruz. Onlar bizler için çok önemlidir” şeklinde konuştu.

Başkan Bozkuş, daha sonra vatandaşları dinledi.

Asya Kaplan isimli bayan oğluna akülü araba isterken, Hülya Bulut adlı vatandaş ise evinin istimlak sorununun çözülmesi talebinde bulundu. 

Kars Belediye Başkanlığı’nca düzenlenen halk gününde vatandaşların özellikle imar sorunu ve yardım talebinde bulundu. Bazı vatandaşlar ise iş talebiyle Başkan Bozkuş’un karşısına çıktı.

Belediye Başkanlığı’nca düzenlenen halk günü toplantılarının aralıksız devam edeceği kaydedildi.

 

 

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler