Bozkuş'tan Kadıoğlu'na Ziyaret

Bozkuş'tan Kadıoğlu'na Ziyaret

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İstanbul'da Serhat Boyları Derneği'nin düzenlediği yemekte ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kars Serhat Boyları Dernek Başkanı Muharrem Yıldız’ın düzenlemiş olduğu yemeğe katılan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, soru yağmuruna tutuldu.
Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars’ta önemli geliş ve değişimlerin olduğuna dikkat çekerek Kars’ın Türkiye’nin gelişmiş modern kentleri arasında yer alacağını belirtti.
Kars’ta gerek merkezi hükümetin, gerekse belediyenin önemli yatırımları olduğunun altını çizen Başkan Bozkuş; “Kars yakın zamanda gelişmiş kentler arasında yerini alacaktır. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Milletvekillerimiz Ankara’da biz ise yerelde Kars için önemli projeler hazırlıyoruz. Bu projelerin hayata geçmesiyle Kars’ın gerçek anlamda çehresi değişecek” dedi.
Yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars’ın geri kalmışlığını şimdiye kadar proje bazında hazırlanmadığından ve yaptığımız projelerle Kars’ın geri kalmışlığını aşacaklarına inandıklarını ifade etti.
Sorulan sorulara hayata geçirdiği projelerden örnekler göstererek cevap veren Bozkuş; “Biz görece geldiğimizde Kars’ın acil ve çok önemli 21 sorununu tespit ettik. Ve 21 projeyi hayata geçirmek için çaba sarf ettik. Bu projeleri hayata geçirdik. Önce alt yapı sorununa el attık. Kars’ın yıllarca el vurulmamış alt yapısını değiştirdik. Asfalt ve kaldırımlar yapıldı. Kentsel Tasarım ve Gece Kondu Dönüşüm Projelerini hayata geçirdik. Bu projelere bu inşaat sezonunda başlanacak. İşçe suyu arıtma tesisleri, Hayvan pazarı, Mezarlık, Eski Belediye Binası, Derelerin ıslahı, Kanalizasyon şebekesi, İçme suyu şebekesi ve parklar yapıldı Kars’ta. Bunları biz hayata geçirdik. Bu yıl kalan yollar asfaltlanacak. Yani kısacası Kars’ta çok güzel şeyler oldu. Biz Kars için, Karslılar için çalışıyoruz. Kısa sürede Kars’ın bütün sorunları giderilecek” diye konuştu.
Basın mensuplarının sorularını açık yüreklilikle cevaplayan Bozkuş, basın mensuplarına Kars’taki değişimleri geçmeleri için Kars’ı yakından takip etmeleri gerektiği önerisinde bulundu.
Daha Sonra Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ‘Gazi Kars Şehrengizi Bildiriler Kitabı’nı hediye etti. Yemeğe Kars Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Adem Burulday ve çok sayıda Karslı katıldı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler