Burhan Kuzu: 16 Nisan'da Kars Güçlü Evet Diyecek

Burhan Kuzu: 16 Nisan'da Kars Güçlü Evet Diyecek

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum çalışmaları kapsamında Kars’a geldi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ın kendisine eşlik ettiği Burhan Kuzu, önceki gün bir dizi program ve konferanslara katıldı. Ardından dün Harakani Türbesini ziyaret eden Burhan Kuzu Evliya camii bahçesinde bir süre vatandaşlarla sohbet etti ardından Harakani Türbesine geçerek burada dua etti.

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, "16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum çalışmaları kapsamında Kars'ta bulunmaktayım. Buradaki halk desteği ve İl Başkanımız Sayın Adem Çalkın ve ekibinin Evet çalışmalarını başarılı buldum; buda beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Tüm ülke genelinde olduğu gibi Kars'ta da inşallah 16 Nisan'da güçlü bir şekilde Evet diyecektir" açıklamasında bulundu.

burhan-kuzu-16-nisanda-kars-guclu-evet-diyecek-(5).jpgburhan-kuzu-16-nisanda-kars-guclu-evet-diyecek-(1).jpgburhan-kuzu-16-nisanda-kars-guclu-evet-diyecek-(6).jpgburhan-kuzu-16-nisanda-kars-guclu-evet-diyecek-(7)-001.jpgburhan-kuzu-16-nisanda-kars-guclu-evet-diyecek-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler