Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

VAN (AA) - Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82. yılı...

VAN (AA) - Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ensari, mesajında, 10 Kasım'ın Türk milletinin Atatürk'ün değerlerine sahip çıktığı ve ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günü olduğunu belirtti.

Atatürk'ün, Türk milletine sayısızca hizmetinin yanında dünya barışı ve insanlık idealini daima ön planda tuttuğunu, bu yönüyle de insanların saygısını kazandığını aktaran Ensari, mesajında şunları kaydetti:

"Aziz milletimiz hiçbir zaman Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini ve aziz hatıralarını unutmamıştır, unutmayacaktır. Bağımsızlık savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu ve milletimizin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onun silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum."

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler