Çağrı Merkezi’nin eli kulağında

Çağrı Merkezi’nin eli kulağında

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Çağrı Merkezi'nin çok yakın bir zamanda hayata geçirileceğinin müjdesini, “Eli kulağında” sözüyle verdi.

 

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın, Kars Valiliğini ziyaretinde, gazetecilerin gündeme getirdiği Çağrı Merkeziyle ilgili şu bilgileri verdi:
“Sayın Başbakan bir işi bitirip açılış aşamasına getirmeyince gelip hiç etkinliğe katılmıyor. Bizde bunu duyduğumuz için yaptığımız çalışmalardan hiç bahsetmiyoruz. Ancak özellikle Çağrı Merkeziyle ilgili grup geldiler ve teknik çalışmalarını yapıyorlar. Bizlerde Yunus Kılıç Beyle birlikte gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Sağ olsun Sayın Valim, Belediye Başkanım yer verilmesi konusunda da her türlü desteği veriyorlar. Gruplar geziyor. Tabiri caizse eli kulağında. Amacımız onlar başlamadan bir şey açıklamamaktı.”
 
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da, “Bende bunu doğru buluyorum açıkçası. Bittikten sonra ilan etmek en güzeli. Çünkü tahmin edemeyeceğiniz bir takım faktörler etkili olabiliyor. Boş yere bir beklenti oluşturmakta doğru değil. Ama bitince de mutlaka vekillerimiz sizlerle paylaşırlar.” diye konuştu.  
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler