Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bürokratları Kars’ta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bürokratları Kars’ta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları, Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun 6 Ocak 2017 tarihinde Konya’dan kamuoyuna duyurduğu “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında, 20.01.2017 Cuma Günü (Yarın ) Kars’ta ziyaretlerde bulunacak

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Bürokratlar Kars’ta işçiler, işverenler, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile bir araya gelecekler. Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, emekliler, engelli vatandaşlar da ziyaret kapsamında yer alacaktır. Ziyaret kapsamında gerek çalışanların gerekse yatırımcı ile işverenin çalışma hayatı ile ilgili sorunları dinlenecek, görüş ve önerileri alınacak. Özellikle işveren ile sanayicilere yeni istihdam hedefleri aktarılacak, ilave istihdam destekleri konusunda bilgilendirme yapılacağı da belirtildi. Ziyaretler kapsamında ev ziyaretleri de gerçekleştirileceği de ifade edildi.

BÜROKRATLARIN KARS PROGRAMI

11.00 SGK/İŞKUR İl Müdürlüğü ziyaret
11.00-11.30 Basın Toplantısı (SGK İl Müdürlüğü Binası)
11.45-13.00 İşçilerle yemek (Toplum yararına program ve iş başı eğitim programı ile işe yerleştirilen, açık işe yerleştirilen ve engelli işçilerden oluşan toplam işçi grubu ile gerçekleştirilecektir.)
14.00-16.00 Toplantı ( Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ticaret Borsası Başkan ve Yardımcıları, işçi sendikalarının il yöneticilerinden başkan ve yardımcısı)

Programda yer alacak bürokratlarımız şu şekilde

Serhat AYRIM (Müsteşar Yardımcısı)
Osman Nejat GÜNERİ (İş Teftiş Kurulu Başkan Yrd.)
Sedat YENİDÜNYA (İş Sağlığı ve Güvenliği Gen.Müd-Daire Başkanı)
Özge SONGÜL (Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdür Yrd.)
Özlem KÜPELİ (İŞKUR Daire Başkanı)

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler