CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, sel mağdurlarına Kılıçdaroğlu’nun mesajlarını iletti

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, sel mağdurlarına Kılıçdaroğlu’nun mesajlarını iletti

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, sel ve taşkınlardan zarar gören Aydınlıkevler Mahallesi sakinlerine Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçmiş olsun mesajlarını iletti.

Tacettin DURMUŞ 

İl, ilçe, gençlik kolları ve il yönetimi ile birlikte mahallede incelemelerde bulunan Toraman, Kars il merkezinin en önemli sorunlarından birinin olan çarpık kentleşme olduğunu söyledi. 

Toraman, şehirde yıllarca alt yapı sorunu tamamlanmadan çarpık bir şekilde imarsız yerleşim alınların açılmasından kaynaklı olarak Aydınlıkevler mahallesinin de nasibini aldığını belirtti.

Karların erimesi nedeniyle sel baskını ve taşkınların ardından mahallenin çamur deryası haline geldiğini de açıklayan CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, “Mahallenin sorunlarını yerinde inceledik. Taşkın ve selden zarar gören vatandaşlarımıza, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılçdaroğlu'nun geçmiş olsun mesajını iletmek üzere il, ilçe, gençlik kolları, partilileriz ve mahalle muhtarımız ile birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Onların sorunlarını dinledik. Bir dokunduk bin ah işittik. Çoğunun yatacak yeri yok, eşyaları sular altında perişan olmuş. Mahallelinin durumu içler acısı bir durumda olduğu gibi yoksulluk da yaşanıyor. Diğer tarafta son yıllarda iktidar belediyeciliği ve 2 yıla yakın bir süredir de kayyum belediyeciliği vatandaşlarımıza hizmet götürme yerine; karların erimesiyle hayatlarının cehennem azabına dönmesini seyrediyorlar. Umuyoruz mahallenin altyapı sorunu acilen çözüme kavuşur. Aksi takdirde her yağan yağmurun ardından bu olumsuzluklar sürekli yaşanır. Mahalle sakinlerimiz ve mahalle muhtarımızın göstermiş olukları ilgiden dolayı Kars CHP il örgütümüz adına teşekkür ediyor, su baskınında zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.

a1-055.jpga3-044.jpg

hh-012.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler