CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp,Kars'a geldi!

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp,Kars'a geldi!

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında, Şehitler Mahallesindeki saha çalışmasının ardından, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Kars’ın tüm sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisinin gündemine taşıdığını hatırlatan Milletvekili Alp konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Dün sabaha karşı Meclisteki 8. Yargı Paketi ile ilgili müzakerelere katıldıktan sonra Kars’a geldim. Bildiğiniz gibi ben yaklaşık 10 aydan beri Kars’ın her köyünün ve her kesiminin sorunlarına sahip çıkan bir vekilinizim. Kim ne sorununu bana iletiyse o sorunları Meclis kürsüsünden dile getirdim. Kars belki de yıllarca Ankara için unutulmuş bir şehirdi. Neredeyse her gün ve her hafta Kars’ın sorunları Meclis kürsüsünden konuşulmaya başladı. Ve bunun etkilerini de hep birlikte görüyorsunuz. Ankara’ya gittiğimden beri Türkiye’ni neresinde olursa olsun yaşayan her Karslı hemşerimin için Ankara’da bir adres oldum. Onların her türlü sorunlarını dinledim, çözüm ürettim ve her birini en iyi şekilde ağırladım. Şehri en iyi şekilde temsil etmeğe ve sizlere layık olmaya çalışıyorum.

Kaynak:Hatice Kavşut

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler