CHP'li Alp'ten ilginç iddia: ''Selim'de Belediye Malları satılıyor''

CHP'li Alp'ten ilginç iddia: ''Selim'de Belediye Malları satılıyor''

CHP Kars Milletvekili Alp, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi belediye mallarının satıldığını Meclis’te dile getirdi.

Alp, “Seçim ne zaman? Ayın 31'inde. Kars Selim Belediyesi ihaleye çıkıyor. Ne zaman? Ayın 1'inde. Seçime 30 gün kalmış belediye mallarını satmaya çalışıyorsunuz” diye konuştu.

“AYNALI KÖŞK KAMU MALIDIR”

''Kars Belediyesi’ne ait 100 milyon lira bedele sahip Ruslardan kalan tarihi Aynalı Köşk’ün fotoğrafını da kürsüden gösteren CHP’li Alp, “Bir icra tebligatı gönderdiler. Şimdi bunu kimin vicdanı kabul eder? Tebligata zamanında itiraz edilmediği için icra yoluyla bu mülk satıldı. Belediye Başkanı sonradan ‘haczedilmezlik şikâyeti’ bile yapmadı ve kamu malı ne oldu? Olmayan bir borçtan dolayı satıldı. Arkadaşlar, şimdi nerede bu belediye? Kayyumda” dedi.
31 Mart’ta oy kullanacak seçmenlere seslenen CHP’li Alp, “Hemşerilerime sesleniyorum, ne zaman sandığın başına gidersen bunu düşün: Bu bir vicdan meselesidir, bu bir talandır, bu talana ‘Dur’ demek için 31 Mart’ta sandığa bekliyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı'' dedi.

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler