Ciritçi tehlikeyi ezikle atlattı

Ciritçi tehlikeyi ezikle atlattı

Selçuklular'ın 10 Ağustos 1064 yılında Anadolu'ya ilk giriş kapısı olan Türkiye- Ermenistan sınırında Alparslan'ın kılıç kuşanıp at bindiği Ani Harabeleri'nde 950 yıl sonra ilk defa yapılan cirit gösterisinde yaralanan sporcu kazayı eziklerle atlattı.

Ciritçi tehlikeyi ezikle atlattı

Selçuklular’ın 10 Ağustos 1064 yılında Anadolu’ya ilk giriş kapısı olan Türkiye- Ermenistan sınırında Alparslan’ın kılıç kuşanıp at bindiği Ani Harabeleri’nde 950 yıl sonra ilk defa yapılan cirit gösterisinde yaralanan sporcu kazayı eziklerle atlattı.

Karşılaşmada rakibine cirit atan sporcu sahasına dönmek için ani bir dönüş yapınca atıyla birlikte düştü. Kendine geldikten sonra yardımına koşanların desteği ile ata binen Rahim Sara karşılaşma ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Vali Yardımcısı Cevat Uyanık ile Kültür ve Turizm İl Müdürü Hasan Doğanay refakatinde sağlık kontrolünden geçirilen sporcunun sağ ayağında ezik bulunduğu öğrenildi. 3 gün rapor alan Rahim Sara, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edilerek köyüne gönderildi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler