Çocuklar İçin Çıktık Yola Projesi Hacı Halil Köyünde

Çocuklar İçin Çıktık Yola Projesi Hacı Halil Köyünde

Merkez 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu'nun “Çocuklar İçin Çıktık Yola” projesi kapsamında Merkez Hacı Halil Köyü İlköğretim Okulu anasınıfına bol miktarda kırtasiye malzemesi, oyuncak, mefruşat malzemeleri yardımında bulunuldu.

 

Merkez Hacı Halil Köyü’ne yardım malzemelerini götüren İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, 80.Yıl Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Nuriye Uluağaç ve Projeden sorumlu öğretmenleri Okul Müdürü Esin Kılıç karşıladı.
 
“Çocuklar İçin Çıktık Yola” projesi hakkında konuşan 80.Yıl Cumhuriyet Anaokulu Müdürü ‘Öğrenci velilerinden, öğretmenlerden, Kars ili esnaflarından, Askeri Teşkilattan ve Emniyet Mensuplarından yardım alınarak kırtasiye malzemesi ,oyuncaklar, demirbaş eşya vb. araç ve gereçler temin ettik ve bu proje kapsamında Öncelikle köy okullarımız olmak üzere yeni anaokullarına yardımlarımız devam edecektir dedi.
 
Öğrencilere yardım malzemelerini dağıtan İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış proje sorumlularına ve projeye destek verenlere teşekkür ettikten sonra bir süre öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra okulun fiziki durumunu inceleyen Alkış Anasınıfının tadilata ihtiyacı olduğunu ve biran önce yapılması içinde gereğinin yapılacağını söyledi.
 
Hacı Halil Köyü İlköğretim okulu Müdürü Esin Kılıç anasınıfının bu tür malzemelere ihtiyaçları olduğunu ve bu proje kapsamında yapılan yardımdan memnun olduğunu bildirerek proje sorumlularına ve İl Milli Eğitim Müdürüne teşekkür etti.
kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler