ÇUBUKÇU’NUN KAZ İLGİSİ

ÇUBUKÇU’NUN KAZ İLGİSİ

ÇUBUKÇU'NUN KAZ İLGİSİ

ÇUBUKÇU’NUN KAZ İLGİSİ

   KARS  - Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu Kars’ın Selim İlçesinde Şehit Er Yılmaz Bilgin İlköğretim Okulunun açılışını yaptı. Açılış sonrası Kars’a dönen Bakan Çubukçu yol kenarında kazları görünce aracından inerek sevmek istedi. Kalabalıktan korkup kaçan kazlardan biri güçlükle yakalandı ve Bakan Çubukçu’nun yanına getirildi. Bakan Çubukçu da kaza eliyle dokundu ve “Bu kazı kesmeyin” dedi.

   Ardahan ile Kars’ta bir dizi açılışlara katılan ve incelemelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Mimet Çubukçu Kars’ın Selim İlçesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Şehit Er Yılmaz Bilgin İlk Öğretim Okulu açılışını yaptı.

  Açılış töreninin ardından Kars Havaalanına gitmek için ilçeden ayrılan Bakan Çubukçu ve 40’a yakın araç konvoyuyla yola çıktı. Bakan Çubukçu, Kars’a yaklaştığı sırada yol kenarında bulunan kazları görünce araçtan inerek kazların yanına gitti. Bakan Çubukçu’nun konvoyunun yol kenarında durması ile araçlardan inen kalabalığı gören kazlar neye uğradıklarını şaşırdılar. Bakan Çubukçu, şaşkınlık içerisinde kalabalık ortasında sağa-sola kaçışan kazları sevmek istedi. Konvoydan inen basın mensuplarını, korumaları ve kalabalığı yanlarında gören kazlar kaçıştıkları için yakalanamayınca çubukçunun imdadına Kars Valisi Ahmet Kara’nın makam şoförü Gürbüz Eliş yetişti. Eliş sağa-sola kaçışan kazlardan bir tanesini yakalayarak Bakan Çubukçu’nun yanına getirdi.

  Bu sırada AK Parti Kars Milletvelili Zeki Karabayır, parlamentoda Milletvekillerinin kendisinden kaz partisi düzenlemek istediklerini söyledi. Fakat Kars’ta kazların kar yağdıktan sonra kar yedikten sonra onları kestiklerini anlattı. Bunun üzerine Bakan Çubukçu, “Çok vicdansızsınız” dedi. Yakalanan kazı seven Bakan Çubukçu, ‘Lütfen bunu kesip yemeyin. Sizi vicdansızlar sizi o canım kazları kesip yiyorsunuz. Kaz katilleri” diyerek espri yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler