Cumhur İttifakı Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger’den Türkiye Kamu Sen’e Ziyaret

Cumhur İttifakı Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger’den Türkiye Kamu Sen’e Ziyaret

Cumhur İttifakı Adayı Prof. Dr. Ötüken SENGER Türkiye Kamu Sen’i ziyarette bulundu.

Kars Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Tolga ADIGÜZEL ve Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Muhammer SANCAR’ın da katılım sağladığı toplandı da Kamu Sen Kars İl Başkanı Eşref YENİCE ziyaretten duymuş oldukları memnuniyeti dile getirerek; "31 Martta Gazi Kars’ımıza yakışır vizyon ve misyon sahibi, işin ehli olan, her kesimin sahiplenebileceği bir aday olan Prof. Dr. Ötüken SENGER beyefendiyi Kars Belediye Başkanı olarak göreceklerinden emin olduklarını; Türkiye Kamu Sen olarak da Cumhur İttifakı birleşenlerinin her daim yanında olduklarını belirtti.

Türkiye Kamu Sen olarak her zaman önce Ülkem ve Milletim Sonra Ben anlayışına sahip bir gelenekten gelen sendikamızın Milli ve Manevi hususları göz önünde tutarak Kars’ da gerçekleşecek olan 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde bu anlayışa sahip Cumhur İttifakı Adayı Prof. Dr. Ötüken SENGER ‘e başarılar dileriz diyerek sözlerine son verdi.

Toplantı da Cumhur İttifakı birleşenleri olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlarının birlik ve beraberlik mesajlarının ardından Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken SENGER tarafından toplantıya iştirak edenlere projelerini anlattıktan sonra Tüm Türkiye Kamu Sen Teşkilatlarına ve üyelerine teşekkürlerini ileterek toplantıya son verildi.

vvv-014.jpgff-053.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler