Cumhuriyetimiz 97 yaşında!

Cumhuriyetimiz 97 yaşında!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk halkına armağan edilen Cumhuriyet’in, bayram olarak ilan edilişi, 97’inci yılında yurt genelinde olduğu gibi Kars’ta törenlerle kutlanıyor.

Volkan KARABAĞ

Bugün başlayan kutlama etkinlikleri kapsamında, Vilayet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına Vali ve Kars Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ve 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut tarafından çelenkler sunuldu.  Ardından da saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okunmasıyla program sona erdi.

Düzenlenen programa anıtına Vali ve Kars Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ve 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkan ve öğrenciler katıldı.

cumhuriyetimiz-97-yasinda!-(1).jpgcumhuriyetimiz-97-yasinda!-(2).jpgcumhuriyetimiz-97-yasinda!-(3).jpgcumhuriyetimiz-97-yasinda!-(4).jpgcumhuriyetimiz-97-yasinda!-(5).jpgcumhuriyetimiz-97-yasinda!-(6).jpgcumhuriyetimiz-97-yasinda!-(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler