DEM Parti Adayları Esnaf Ziyareti Yaptı

DEM Parti Adayları Esnaf Ziyareti Yaptı

DEM Parti Eş Başkan adayları Derman ve Karahancı, halkın güncel sorunlarını tespit etmek ve sorunlara çözüm üretmek amacıyla kentte esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Buluşmalarda mevcut sorunlara karşı çözüm projelerini de dile getiren Derman ve Karahancı, görüştükleri yurttaşlar ve esnaflar tarafından büyük sevgiyle karşılandı.

DEM Parti heyeti, esnaflara Kars halkının arzu ettiği belediyeciliği inşa edeceklerini, yarım kalan projelerine devam edeceklerinin sözünü verdi.

Mevcut durumdan şikayet eden esnaflar, ulaşım, temizlik, temiz su ihtiyaçlarının karşılanmadığını belirtirken, Kars'taki en önemli sorunların başında usulsüzlük ve yolsuzlukların geldiğini kaydetti.

Buluşmalarda esnaflar yeni dönemde DEM Parti’den, Kenan Karahancı ve Arzu Savaş Derman’dan oldukça umutlu olduklarını belirttiler.

dem-parti-adaylari-karahanci-ve-derman-dan-esnaf-ziyareti-1708970919.jpgdem-parti-adaylari-karahanci-ve-derman-dan-esnaf-ziyareti-1708970920.jpgdem-parti-adaylari-karahanci-ve-derman-dan-esnaf-ziyareti-1708970921.jpg

Kaynak:İbrahim Yavalak

Önceki ve Sonraki Haberler