DEM Parti Belediye Başkan Adayları kurum ve esnafı ziyareti yaptı

DEM Parti Belediye Başkan Adayları kurum ve esnafı ziyareti yaptı

​​​​​​​Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Kars Belediye Eş Başkanları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı seçim çalışmaları kapsamında birçok kurum ve esnafı ziyaret etti.

Eşbaşkanlar, gittiği her kurum ve esnaf ziyaretinde büyük bir ilgiyle karşılandı.

Belediye Eş Başkanları, dün Kars Şeker Fabrikası ziyareti sırasında çalışanlarla sohbet edip sorunlarını dinledi, ardından da birlikte tabldot yemek yediler.

Eş Başkan Kenan Karahancı ziyaretleri kapsamında bugün Kafkas Üniversitesi bünyesinde bulunan Tıp Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Veterinerlik Fakültesi, akademik kadrosu ile bir araya geldi. Görüşmede özellikle akademik işbirliği çalışmaların da karşılıklı olarak ortak bilimsel çalışmalar yürütülmesi konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Üniversite ziyaretinde ayrıca, öğrenciler de ziyaret edilerek onların sorunları dinlendi. Öğrenciler, yaşamış oldukları ulaşım, barınma, beslenme ve su gibi başlıca temel ihtiyaçlarını dile getirerek çözülmesi için çağdaş yaşam koşulların sağlanması konusunda taleplerini dile getirdiler.

Eş Başkan Arzu Savaş Derman ise, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" programı kapsamında başta Dağpınar Beldesi olmak üzere Digor ve Sarıkamış İlçeleri'nde partililer tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Kadınlarla buluşan Derman, burada "kadın emeğinin girdiği her yerde başarı vardır. Kadınlarda korkan iktidarlar, asla emekten yana olmazlar. Biz, kadından, emekten, haktan ve hukuktan yana bir tavır sergiliyoruz. Kadın haklarını sonuna kadar savunduk, savunmaya devam edeceğiz." dedi.

Günlük olarak düzenli çalışmalarını devam ettiren Derman ve Karahancı, yoğun programlarına rağmen ulusal ve yerel radyo ve TV programlarına katılıyor.

DEM Parti Kars İl Başkanlığı tarafından yarın Kars Antoryum Düğün Salonu'nda saat 12.00 'de "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" etkinliği düzenlenecek.

z1-007.jpgz2-007.jpgz3-004.jpgz4-005.jpgz5-003.jpgz6-003.jpgzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler