DEM Parti Kars Belediye Eş Başkanları Halkın Sorunlarını Yerinde Dinlemeye Devam Ediyor

DEM Parti Kars Belediye Eş Başkanları Halkın Sorunlarını Yerinde Dinlemeye Devam Ediyor

​​​​​​​Kars’ta DEM Parti seçim çalışmaları kapsamında birçok mahallede halk buluşmaları, esnaf ziyareti gerçekleştirmeye devam ediyor.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM), sayılı günlerin kaldığı 31 Mart yerel seçimleri kapsamında birkaç günden beridir birçok mahallede çalışmalarını sürdürüyor.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Kars merkez dahil olmak üzere 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçelerdeki çalışmalarını hızlandırdı.

DEM Parti Kars Belediye Eş Başkanları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı, kentteki seçim büroları açılışlarının ardından çalışmalarını kurum, esnaf ve ailelerle ziyaretleriyle devam ediyor.

“3 buçuk yıldır hizmet adına bir şey yok”

Eş Başkanlar Derman ve Karahancı’nın çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği her kesimden kişiler 3 buçuk yıldır kentti yerel anlamda yöneten kayyumdan dert yanıyor. Çöplerin bazen alındığını bazen de unutulduğunu anlatan Kars halkı, cadde ve sokak yollarının adeta ‘köstebek yuvasına’ döndüğünü, hizmet adına hiçbir şeyin yapılmadığını, 25 yıldır adeta üvey evlat muamelesi gördüklerini ve halktan kopuk bir şekilde kenttin kaderine terk edildiğini dile getirdi.

Eş Başkanlar, ziyaretleri kapsamında organize sanayi bölgesi, Cumhuriyet Mahallesi, Bülbül Mahallesi, Faik Bey Caddesi ve birçok sokaktaki esnaf ziyaret edilerek sorunlarını dinledi.

EŞ BAŞKANLAR DERMAN VE KARAHANCI: KENTTE ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HAKİM KILACAĞIZ

Esnaf ziyaretleri sırasında belediye hizmetlerine dönük gelen şikayetleri değerlendiren Eş Başkan Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı, kentte yaşanan yol, çöp, su, sokak hayvanları, temizlik, çevre düzenlemesi gibi birçok sorunun yıllardır devam ettiğini, bunun çözümü içinde her zaman ilke edindikleri ‘şeffaf belediyecilik’ hizmetini kentte hakim kılacaklarını söyledibbbbbbbbbbbbb.jpg

Kaynak:Bülent Ertaş

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
60 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler