DEV TÜRK BAYRAĞI

DEV TÜRK BAYRAĞI

EHLİBEYT IŞIKLI CAMİİ CUMHURİYET BAYRAMI NEDENİYLE DEV TÜRK BAYRAĞI İLE SÜSLENDİ

KARS EHLİBEYT IŞIKLI CAMİİ MİNARESİ CUMHURİYET BAYRAMI NEDENİYLE DEV TÜRK BAYRAĞI İLE SÜSLENDİ

-EHLİBEYT IŞIKLI CAMİİ İMAMI KARS CAFERİLERİNİN DİNİ LİDERİ SEYYİD AHMET ERDEM, “BUGÜN CAMİLER VARSA, RAHATLIKLA İBADET EDİLEBİLİYORSA BUNU ULU ÖNDER ATATÜRK’E BORÇLUYUZ” DEDİ

 

  KARS - Kars Ehlibeyt Işıklı Camii minaresi Cumhuriyet Bayramı nedeniyle dev Türk bayrağı ile süslendi.

  Ehlibeyt Işıklı Camii İmamı Kars Caferilerinin Dini Lideri Seyyid Ahmet Erdem, “Bugün camiler varsa, rahatlıkla ibadet edilebiliyorsa bunu Ulu Önder Atatürk’e borçluyuz” dedi.

  Seyyid Ahmet Erdem, her şeylerini Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına, al bayrağımıza borçlu olduklarını söyleyerek, “Gönül ister ki bütün camilerimiz bu özel günlerde bayraklarımızla donatılsın. Cumhuriyet Bayramının bütün Türk milletine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ulu önder Atatürk’ümüzün Cumhuriyetimizi milletimize emanet etmesi ve bizlerde bu Cumhuriyete sahip çıkmamız, Cumhuriyete her alanda destek vermemiz, hele ülkemizin bu hassas süreçten geçtiği bir dönemde daha fazla bayrağımıza sahip çıkmamız ve her tarafı bayraklarla donatmanın bu ülkenin her ferdinin görevi olarak değerlendiriyorum. Bu vesileyle ben her zaman olduğu gibi bayrağımızın dalgalanmasından yanayım. Gördüğünüz gibi minaremize astığımız bayrakta bizim düşüncelerimiz yansıtıyor. Burada ülkemize, devletimize, milletimize vatan sevgisini, bayrak sevgisini ve Atatürk sevgisini, devlet sevgisini göstermek açısından bir katkımız olduğunu düşünüyorum. Cenabı Allah bu Cumhuriyeti memleketimize, halkımıza ve milletimize armağan eden Atatürk ve onun silah arkadaşlarına rahmet etsin” diye konuştu. 

  Ehlibeyt Işıklı Camii cemaatinden Hacı Ali Zaman da, Cumhuriyet bayramı nedeniyle cami minaresine asılan dev Türk bayrağından gurur duyduğunu belirterek, “Camilerimiz ulu Önder Atatürk ve ay yıldızlı bayraklarımızın sayesinde ayaktadır. Her zaman ulu Önder Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda yürüyeceğiz. Türk bayrağımızın gönderde dalgalanması için çalışacağız. Bu özel günlerde de bütün camilerin bayraklarla donatılması gerekir” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler