Diğor'da  "İYİ İNSAN OLMAK"!

Diğor'da "İYİ İNSAN OLMAK"!

Diğor'da "İYİ İNSAN OLMAK"!

Kars'ın Digor İlçe Kaymakamı Serkan Şeker, geçtiğimiz yıl başlatılan "İyi İnsan Olmak" projesi kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Kaymakam Serkan Şeker ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sena Özçalış, ilköğretim okulunda öğrencilerle bir araya gelerek, gelecek ve iyi insanın özellikleri nasıl olmalı konusunda sohbet ettiler. Fikir alışverişinde bulanan Kaymakam Şeker, öğrencilerin düşünce ve görüşlerini aldı. Sohbetin ana konusu olan 'İyi İnsan Olmak Nedir ?" sorusunu karşılık öğrencilerin, "Bütün insanlığa faydası olan, ülkesine hizmet eden, sözünde duran, çevreyi koruyan, kötü söz ve yalan söylemeyen, merhametli olan" gibi cevaplar vermesi Kaymakam Şeker"i sevindirdi.

Öğrencilerden düşündüğünden daha farkı cevaplar aldığını belirten Kaymakam Şeker; "Öğrencilerimiz tek kelime ile iyi insan olmayı tanımladı. Ben açıkça bu kadarını beklemiyordum. İşte Mustafa Kemal'in torunları bunlar. Bunların gelecekte ülkemize çok güzel hizmetler yapacaklarına adım gibi eminim. İyi insan olmak için bu kadar cevabı bir arada veren çocuklarımıza inancım sonsuzdur. Bu çocuklar geleceğin büyük insanları olacaklar" dedi.

Daha sonra beraberindekilerle birlikte sınıfları gezen Kaymakam Şeker, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Kaymakamlık olarak her türlü projeye açık olduklarını söyleyen Şeker, öğrencilerimizin her türlü çalışma ve etkinliklerine kaymakamlık olarak destek vereceklerini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Digor Haber