Digor’da Uygulamalı Girişimcilik Kursu Sertifika Töreni

Digor’da Uygulamalı Girişimcilik Kursu Sertifika Töreni

Serhat Kalkınma Ajansı ile KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Digor Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün işbirliği ile 15-25 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Digor Kaymakamlığı toplantı salonund

Digor’da Uygulamalı Girişimcilik Kursu Sertifika Töreni

Serhat Kalkınma Ajansı ile KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Digor Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün işbirliği ile 15-25 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni Digor Kaymakamlığı toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Digor Kaymakamı İsa Bolat, KOSGEB Müdürü Mustafa Işık, Serka Koordinatörü Evren Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Çalışır, İlçe Halk Eğitim Müdürü Bülent Elyıldırım ve kursiyerler katıldı.

Kaymakam İsa Bolat, girişimciliğin önemi ve kurulabilecek işler ile ilgili tavsiyelerde bulunduktan sonra belge törenine geçildi. Kaymakam İsa Bolat, KOSGEB Müdürü, Serka Koordinatörü, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü katılımcılara sertifikalarını verdi.

Eğitimin tamamına katılarak belge almaya hak kazanan 26 kursiyerin sertifika aldığı törende konuşma yapan Mustafa Işık, KOSGEB’e başvurmaları halinde 30 bin TL geri ödemesiz ve 70 bin geri ödemeli sabit yatırım desteği alabileceklerini söyledi.

Tören yapılan konuşma, verilen sertifikalar ve yapılan ikramdan sonra sona erdi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Digor Haber