Doğan, Mahalle ve Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Doğan, Mahalle ve Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Kars Valisi Rahmi Doğan, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan mahalle ve köy muhtarlarını Valilik Gazi Toplantı Salonunda kabul etti.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Düzenlenen toplantıda Vali Yardımcısı Adem Ünal ve Ali Karakaya, Susuz Kaymakamı Vali Yardımcısı Vekili Yusuf İzci, Özel İdare Genel Sekreteri Erdinç Dolu’nun hazır bulunduğu toplantıda, muhtarlar tek ek söz alarak kendilerini tanıtıp, Vali Doğan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Vali Rahmi Doğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, mahalle ve köylerdeki sorun ve istekleri öğrenmek ve çözüm bulmak adına muhtarlar ile önümüzdeki dönemde yeniden bir araya geleceklerini söyledi.

dogan,-mahalle-ve-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-(1).jpgdogan,-mahalle-ve-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-(7).jpgdogan,-mahalle-ve-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-(2).jpgdogan,-mahalle-ve-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-(3).jpgdogan,-mahalle-ve-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-(4).jpgdogan,-mahalle-ve-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-(5).jpgdogan,-mahalle-ve-koy-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler