Dogu Gücü Spor Destek Bekliyor

Dogu Gücü Spor Destek Bekliyor

Kars Dogu Gücü Spor Kulübü, Vali Eyüp Tepe'yi Makamında Ziyaret ederek destek istedi

Dogu Gücü Spor Kulübü Başkanı Yıldıray Eyüp Özdemir, yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi;

 

Spor; sağlığa, birlik ve beraberliğe, kardeşliğe, arkadaşlığa ve dostluğa, daha doğrusu barışa dayanan bir insan topluluğu ekolüdür. Evet, spor sadece beden diline yararı yoktur. Bütün toplumlarda insanların barış, kardeşlik, dostluk içinde yaşamasını sağlayan en büyük sivil toplum aracıdır.

Biz yola çıkarken sadece kendi çocuklarımız değil etrafımızda ki imkanlara uzak olan çocukları da aldık Kars yetiştirme yurdundan çocuklar var aramızda onları da ailemiz kattık.

 Kars genel itibariyle gerçekten eğitimi kültürü yüksek bir il spora düşkün bir il. Kars'ta yapılan çalışmaların çok kısa sürede meyvesini vermesi mümkün. Dolayısıyla bizim Kars ı bir yerden bir yere taşımamızın bize getireceği maliyet çok yüksek değil. Her alanda biz Kars ı ayağa kaldırabiliriz. Bir noktadan bir noktaya her branşta taşıyabiliriz.  

 

Kars hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde, uyum içerisinde bir yerlere getirmenin hayalini, rüyasını, birer vatansever olarak, birer ülke sevdalısı olarak ve önder, öncü kişi olarak, maddi imkânlar ne olursa olsun, kişisel çıkarlarımızın önüne koyup kurmalıyız. Kars’ta problemlerimiz yok mu? Her yerde olduğu gibi maddi problemleri yüzde yüz çözmek mümkün değil. Hayat devam ettiği sürece ihtiyaçlarda devam edecektir.

    

 

    Ama bu konuda yapacağımız işler vardır.

Bu sorunlarımız aşağıda ki gibidir.

  1. Kars da bir Spor çalış tayı istiyoruz. Bütün sporla ilgili kurum temsilcileri katılacağı herkesin sorunlarınıaçıklayacağı çözüm üreteceğimiz, proje üreteceğimiz bir toplantı.

 

 

  1. Maçlarımızı YURTKUR sahasında oynuyoruz saha çok kötü  Sakatlıklar korkutuyor ve iyi oyuncu yetişmesinde sahanın iyi olmalından geçer .Kalan maçlarımız Şehir statın da oynamak istiyoruz

 

  1. Semt sahaları istiyoruz. Taş toprak zemin antreman da sıkıntı oluyor şehirde müsait yerler var oralar değerlendirilebilir küçük yatırımlarla.

          

  1. Sağlık çalışanları Amatör maçlar da olması Valilik emriyle oluyor ama maç başlıyor geç geliyorlar zaten riskli olan bu sahada sakatlık olacak diye korkuyoruz .

 

  1. Antrenör olmak isteyen bu konuda eğitim almak isteyenler var eğitim masrafları TFF yatacak para 1000 TL gibiBunun bu eğitime katılacak hocanın karşılaması veya Kulüp olarak bizim karşılamamız imkansız gibi bu konuda destek istiyoruz.

 

  1. Amatör branşlarda futbol dışında olan  satranç , atletizmi ,boks voleybol branşlarında faaliyet yapmak istiyoruz bu konuda sizden destek istiyoruz.

 

DOĞUGÜÇÜ  SPOR KULÜBÜ

                                                                               Yıldıray Eyüp ÖZDEMİR

karsmanset.com

Önceki ve Sonraki Haberler