Düşünce Koçu Kağızman’da öğretmenlerle buluştu

Düşünce Koçu Kağızman’da öğretmenlerle buluştu

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) teknik desteğiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü proje kapsamında “Gelecek Nasıl Bir Öğretmen Bekliyor” konulu seminer düzenlendi.

 

Kağızman Halk Eğitimi Salonunda Yapılan seminere Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Parlar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Efrail Deniz, Yakup Bayşar, Düşünce Koçu Münir Arıkan ve çok sayıda öğretmen katıldı.
 
Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış’ın açılış konuşmasıyla başladı. Alkış, “Münir Arıkan Hocamızı Kars’a getirme fikri Kars’a tayin edildiğim günden beri aklımdaydı. Ancak hocamızın 365 günüde yoğundu. O yüzden her gün aradım. Ve sonunda boş günün yakaladım. Hemen Kars’a davet ettim. Şuan bizimle olduğu için çok mutluyum.” dedi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış’ın konuşmasının ardından kendini Türkiye’nin düşünce koçu olarak bilinen Münir Arıkan sahneye çıktı ve Kars’ta görev yapan öğretmenlere başarı motivasyonu nasıl sağlanır konusunda seminer verdi.
 
Seminerin ardından Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, Düşünce Koçu Münir Arıkan’a plaket verdi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler