Editörümüz Ferhat Demirci Dünya Evine Girdi

Editörümüz Ferhat Demirci Dünya Evine Girdi

Kars Manşet genç ve başarılı eski Editörü Ferhat Demirci, Ebru Bozan ile mutluluğa giden yola çıktılar.

Düğün merasimi  25.07 2015 Cumartesi günü  saat 18.00’de davetlilerin katılımı ile Adıyaman Kahta Baraj Düğün Salonunda gerçekleşti. Çiftin ailesi ve arkadaşlarının katıldığı düğün merasimi Kars manşet editörüne yakışır bir şekilde gerçekleşti. 

Yenilikçi editörümüz bir çok düğün merasiminden farklı olarak sosyal medya ve web ortamını kullanarak sevenlerine inanılmaz anlar yaşattılar. İnstagram, twitter ve facebook sosyal ağ platformalrında #ebruferhatwedding hastaghi kullanarak en güzel düğün fotoğrafı yarışması düzenlenmesi,www.ebruferhat.com web sitesiyle Türkiye'de eşi benzeri zor bulunan bir çalışmaya imza atması düğünün en çok konuşulan etkinliklerinden bir kaçıydı. 

Eski editörümüz Ferhat DEMİRCİ 2004-2008 yılları arasında Kars Kafkas Üniversitesi Fenbilgisi Öğretmenliğini okumuş bu yıllar arasında Kars Manşet'in yayın hayatına girmesi için ilk web çalışması ve yayın editörlüğünü yapmıştır. Ayrıca Kars Kafkas Üniversitesi'nin en büyük sosyal ağ platformu olanwww.kafkasuniversitesi.com un kurucusu olan editörümüz bu yıllarda tüm üniversite öğrencilerini tek bir çatı altında toplamış, yapmış olduğu sosyal çalışamalar ve öğrenci buluşmalarıyla adından söz ettirmiştir. 

Bizler de Kars Manşet Ailesi olarak gazetemizin genç ve başarılı eski editörümüz Ferhat DEMİRCİ, Ebru BOZAN DEMİRCİ  çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutlu olmalarını temenni ediyor.”Allah bir yastıkta kocatsın “ dileklerimizi sunuyoruz .
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler