Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın Yayla Kars'ta

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın Yayla Kars'ta

Eğitim Bir Sen Kars Şubeleri Genişletilmiş Divan Toplantısı Şube Merkezinde gerçekleştirildi.

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın Yayla'nında iştirak ettiği divan toplantısına ilçe başkanları, Yönetim kurulu üyeleri ile denetleme ve disiplin kurulu üyeleri katıldı.

Şube Başkanı Mahmut Kaan Ilgar yaptığı açılış konuşmasında; "Özellikle milleti ilgilendiren meselelerde inisiyatif kullanma kabiliyeti Müslümanların yaşadığı coğrafyaların hassasiyeti en geniş ve sivilliği en net meslek örgütlenmesi Eğitim Bir Sen'in bulunduğu yere gelmesinde emeği geçen Sendikamızın Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan olmak üzere tüm emeği geçenleri en kalbi duygularımla selamlıyorum." dedi.

Toplantıda söz alan Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın Yayla ise, "Bu sendika en önemli vazifesini 15 Temmuzda yerine getirerek sadece ücret sendikacılığı yapmadığını göstermiştir. En son yapılan toplu sözleşme görüşmelerine değinerek sendikamızın ve Konfederasyonumuzun el ettiği kazanımların sağımızdaki ve solumuzdaki sendikalar tarafından manüple edilmesine müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

Maaş ve ücretlerde iki yıl içinde %17.54 lük bir artış sağladıklarını bunun dışında Eğitim Öğretim ve Bilim hizmet kolunda 47 ayrı kazanım elde ettiklerinden bahseden Yayla, bu kazanımlar hakkında bilgi verdikten sonra divana katılım sağlayan üyelerin sorularını cevaplandırdı.

Yayla ayrıca Serhat Şehrimiz Kars'ta bulunmaktan duyduğu memnuniyetini de dile getirdi.

egitim-bir-sen-genel-baskan-yardimcisi-hasan-yalcin-yayla-karsta-(1).jpgegitim-bir-sen-genel-baskan-yardimcisi-hasan-yalcin-yayla-karsta-(2).jpgegitim-bir-sen-genel-baskan-yardimcisi-hasan-yalcin-yayla-karsta-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler