Eğitim Sorunları ve Terör Tehlikesi

Eğitim Sorunları ve Terör Tehlikesi

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi'nin işbirliğiyle yapılan 'Eğitim Sorunları ve Terör Tehlikesi' konulu konferanslar sona erdi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından 2010-2011 eğitim öğretim döneminde il genelinde üniversite lise son sınıf öğrencilerine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) personeli tarafından çeşitli tarihlerde konferanslar verilmişti.

Öğrencilere, ‘Eğitim Sorunları ve Terör Tehlikesi’ ile üniversitede öğrenime başladıkları ilk yıl içerisinde öğrenim görecekleri üniversite ve yaşayacakları ilde uyum konularında karşılaşabilecekleri sorunlar ele alınmış, bu sorunların çözümü hakkında bilgiler verilmişti.

Konferanslar, Akyaka, Arpaçay, Susuz, Digor, Selim ve Kağızman ilçelerinde devam etmiş, Sarıkamış’ta düzenlenen konferansın ardından son ermişti.

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, konferanslarda kendileriyle işbirliği yapan, Kafkas Üniversitesi öğretim görevlileri Fikret Özkan ile Neslihan Aslan’ı makamında kabul etti.

Emniyet Müdürü Zeybek düzenlenen konferanslarda kendilerine katkıları esirgemeyen öğretim görevlilere birer plaket verdi.

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, il genelinde öğrencilerin ve çocukların bilinçlendirilmesi amaçlı bu tür eğitici, faaliyetlerin devam edeceğini vurguladı.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler