Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Kars’ta

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Kars’ta

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, AK Partinin “Gönül Köprüsü” Projesi ve İş Dünyası Temsilcileri ile bir araya gelmek üzere Kars’a geldi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Özel Uçakla Kars’a gelen Bakan Zeybekçi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile beraberindeki heyeti Harakani Havalimanında Kars Valisi Rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı vekili Albay Ercan Çay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri, İlçe Belediye Başkanları ve partililer karşıladı.

Bakan Zeybekçi Merkez Camine geçerek namaz kıldı. Ardından Kars Valiliğine geçerek Valilik Özel defterini imzaladı. Bakan Zeybekçi'ye ziyareti anısına Vali Doğan Plaket verdi.

Kars Valisi Rahmi Doğan Bakan Zeybekçi’ye Kars'ın tarihi ve turizm alanları ile ekonomisi hakkında brifing sundu.

Bakan Zeybekçi, Kars’ta olmaktan çok mutlu olduğunu ve ilk defa Kars'a Gönül Köprüsü kapsamında geldiğini söyledi.

Bakan Zeybekçi, daha sonra İş Dünyası temsilcileriyle basına kapalı toplantıya katıldı.

ekonomi-bakani-nihat-zeybekci-kars’ta-(1).jpgekonomi-bakani-nihat-zeybekci-kars’ta-(8).jpgekonomi-bakani-nihat-zeybekci-kars’ta-(9).jpgekonomi-bakani-nihat-zeybekci-kars’ta-(2).jpgekonomi-bakani-nihat-zeybekci-kars’ta-(3).jpgekonomi-bakani-nihat-zeybekci-kars’ta-(4).jpgekonomi-bakani-nihat-zeybekci-kars’ta-(5).jpgekonomi-bakani-nihat-zeybekci-kars’ta-(6).jpgekonomi-bakani-nihat-zeybekci-kars’ta-(11).jpgekonomi-bakani-nihat-zeybekci-kars’ta-(7).jpgekonomi-bakani-nihat-zeybekci-kars’ta-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler