Ankara’da Karslı bir hemşehriniz var

Ankara’da Karslı bir hemşehriniz var

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Kars'taki görevinden merkeze ataması yapılan Cengiz Zeybek, Çalışmalarında kendilerine destek veren Karslılara teşekkür ederek, “Ankara'da bir hemşeriniz var artık. Bütün dostları yolu düşerse beklerim” dedi.

 

Ankara’da Karslı bir hemşehriniz var 

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Kars’taki görevinden merkeze ataması yapılan Cengiz Zeybek, Çalışmalarında kendilerine destek veren Karslılara teşekkür ederek, “Ankara’da bir hemşeriniz var artık. Bütün dostları yolu düşerse beklerim” dedi.
 
Kars’ta görev yapan gazeteciler Zeybek’i makamında ziyaret ederek, kentteki hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeybek de, gazeteciler aracılığıyla bir açıklama yaparak Karslılara teşekkür etti.
 
“Geride arkama dönüp, gelebileceğim bir şehir bıraktığımı düşünüyorum” diyen Zeybek şunları söyledi:
“2,5 yıldır Kars’ta alıştık. Karslılara alıştım. Çok mutlu ve huzurlu bir görev yaptığımızı düşünüyorum. Burada asayişte başarılı olduysak Karslıların çok katkısı olmuştur. Karslıları ben çok sevdim. Mutluluk ve huzur içerisinde görev yaptık. Her zaman halkımızın desteğini yanımızda hissettik. Çalışmalarımızı ve tüm polisiye tedbirlerimize bu birliktelik olumlu etkiledi. Şükürler olsun Kars’ta kötüye giden bir şey olduğunu sanmıyorum. Her zaman sempatik gelmeyebilir yaptığımız iş ama Karslılardan o kadar olumlu tepkiler aldık ki, gerçekten sempatik bir iş yapıyormuş duygusuna kapıldık. Gerçektende sempatik bir iş yaptığımıza inanıyorum. Çünkü güvenlik çok önemli bir ihtiyaçtır. İnsanların toplu yaşamasına sebebiyet veren bir iştir. Biz Kars’ta çok mutlu görev yaptık. Karslılarda bize hep destek verdi. Ayrıca Basın mensupları da bize çok yardımcı oldular, hepsine teşekkür ediyorum. Olumlu yazılar oldu, yorumlar oldu, onlar için ayrıca müteşekkirim. İnsan ayrılırken duygu yoğunluğu yaşıyor dolayısı ile bende bir duygu yoğunluğu yaşamaktayım. Ama buradan giderken alnımız ak gittiğimi düşünüyorum. Her zaman arkamı dönüp, gelebileceğim bir şehir bıraktığımı düşünüyorum. Mutlu ayrılıyorum. Bir Karslı hemşehriniz var Ankara’da, yolu düşen tüm dostları bekliyorum.”
(BA-BA-S) KARS (KHA)

Önceki ve Sonraki Haberler