EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN YEMEK

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN YEMEK

TURNUVAYA KATILAN TAKIMLARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN YEMEK

TURNUVAYA KATILAN TAKIMLARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN YEMEK

  Kafkas Üniversitesi ve Kars Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen Salon Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlara Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından Üniversitede yemek verildi.

  Kafkas Üniversitesi büyük kafetaryada düzenlenen yemek öncesi dereceye giren takımların kaptanlarına kupa ve plaketleri Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven ve Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek tarafından verildi.

  Plaket töreni sırasında söz alan Rektör Güven, turnuvada emeği geçen Üniversite ve emniyet personeline teşekkür etti ve bu gibi etkinliklerin öğrencilerin birbirlerini daha iyi tanımalarını sağladığını ve bu tür organizasyonların arkadaşlıklar ve dostluklar kazandırması açısından önemli bir vesile olduğunu söyledi. Güven, ayrıca, bu tür organizasyonlara Kafkas Üniversitesinin desteklerini her zaman sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

  Gecede takımlara kupa ve plaketleri verildikten sonra Kafkas Üniversitesine Ezgili Yürek Müzik Grubu yemek eşliğinde salonda bulunanlara mini bir konser verdi.

  Yemekli programda ayrıca, Rektör Abamüslüm Güven ve Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, birbirlerine sırtlarında adlarının da yazılı olduğu Kars’ın plakası 36 numaralı forma hediye ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler