Emniyet Müdürü, Gazeteciler ile yarıştı!

Emniyet Müdürü, Gazeteciler ile yarıştı!

Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'ın kurdele kesmesiyle hizmete sokulan atış poligonunda ilk atışı Çakmak, ardından da gazeteciler yaptı.

Emniyet Müdürü, Gazeteciler ile yarıştı!

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından Başbakanlık Konutları Diş Hastanesi karşısında yapılan Havalı Tabanca Atış Poligonu hizmete açıldı. Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’ın kurdele kesmesiyle hizmete sokulan atış poligonunda ilk atışı Çakmak, ardından da gazeteciler yaptı.

Açılışın ardından gazetecilere açıklama yapan Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, “Eğitim Şube Müdürümüz Bekir Çakar, polisini atışını daha iyi yükseltebilmesi için bize bir projeyle geldi. havalı tabancayla polisimizin atış kabiliyetini yükseltmek için bir salon hazırlandı. Kendisine teşekkür ediyorum. İmkanlarımızı zorladık ve Ankara’da Daire Başkanlığımızla da irtibata geçtik. Gelen bütçeyle de bu atış salonunu hizmete soktuk. Bizim hem kapalı salonumuz var hem de açık atış poligonumuz var. Yaz-kış arkadaşları hiç kesintiye uğratmadan atışlarını en yüksek seviyede tutmaya çalışıyoruz. Halkımıza daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz ayrıca bunun yanında da Kapalıspor Salonumuz var. Arkadaşlarımız spor ve bedensel faaliyetlerini de yukarılara çıkartmak için bu salonu da kullanıyoruz. Önemli olan kaliteli polis, eğitimli polis, bilgisi polis yetiştirmek bunun yanında da daha iyi hizmet elde edebilmek için emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

İlk atışı yapan ve Çakmak, 2-3 aydır atış yapmadığını belirterek, “Şu an hedefi vururum ama çok profesyonel değilim. Her attığımı 12’den vuramam ama hedefi de kaçırmam. 2-3 ay önce açık atışlarımız vardı o zaman atmıştım.” diye konuştu.

Eğitim Şube Müdürümüz Bekir Çakar da, “Burasını iyi şekilde değerlendirerek poligon yaptık. Malzemelerimizi de iyi şekilde değerlendirdik. Malzemelerimiz gayet güzel. Uluslararası yarışmalarda kullanılan standartlarda silahlarımız var. Bununla ilgili önümüzdeki sezon kendi personelimiz arasında turnuva da yapacağız. Sonra da Polisgücü Spor takımımız altında bir de takım oluşturacağız ve yarışmalara gideceğiz. Aynı zamanda da milli sporcu personelimizde var onları da değerlendireceğiz:” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra gazetecilerde hünerlerini sergileyerek birer atış yaptılar. kha

Önceki ve Sonraki Haberler