Enerji Bakanı Yıldız'dan Kars'ta Enerji Dolu Sözler!

Enerji Bakanı Yıldız'dan Kars'ta Enerji Dolu Sözler!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 17 Aralık'ın iyi bir tahlilinin yapılması gerektiğini belirterek, “Biz tarihin her noktasından, siyasetin her noktasından dersler çıkartarak buraya geldik” dedi.

Enerji Bakanı Yıldız'dan Kars'ta Enerji Dolu Sözler!


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 17 Aralık’ın iyi bir tahlilinin yapılması gerektiğini belirterek, “Biz tarihin her noktasından, siyasetin her noktasından dersler çıkartarak buraya geldik” dedi. 


Kars’ta AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği aday tanıtım toplantısına katılan Bakan Taner Yıldız, “Bizler 17 Aralık’tan sonra yapılanların iyi bir tahlilini yapmamız lazım. Tabi ki 17 Aralık’tan bizim alacaklarımız var. Bizim içinde tecrübeler var. Bizimde oradan çıkartmamız gereken dersler var. Biz tarihin her noktasından, siyasetin her noktasından dersler çıkartarak buraya geldik” dedi.


“Buna yargı karar verecek. Eğer bir yolsuzluk, herhangi bir usulsüzlük varsa bunun biz üstüne gideriz” diyen Bakan Yıldız, “Bunu saklamaya ve örtmeye çalışmayız. Bakın şuanda bu gürültüye gidiyor. Hayır biz hiçbir zaman için yolsuzluğun, yoksulluğun ve yasakların hiçbir zaman için bir tarafında kalmadık. Çok şiddetli karşısında bulunduk. Ve biz bunu ilk defa bugün söylemiyoruz. 2002 yılının AK Parti’nin kurulduğu yıldan, iktidara geldiğimizden bu yana sürekli biz bunu söylüyoruz. Biz bu kelimeyi yeni duymuş değiliz. Ancak bir şeyde anlaşmamız lazım. Hiçbir siyaset mühendisliği Türkiye’nin istikrarı ile alakalı ortaya konan yapılan yolsuzlukları makul hale getirmez. Yolsuzluk varsa, usulsüzlük varsa bu cezasını görecektir, cezasını çekecektir. Ancak hiçbir yolsuzlukta siyaset mühendisliğini makul hale getirmez. Hiçbir zaman için bu ülkenin istikrarı ile alakalı herhangi bir operasyonu makul hale getirmez” diye konuştu.


Bakan Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Benim parmağım acıyor. Elimde bir sıkıntı var. Koluma da sirayet etmiş olabilir. Siz benim beynimle alakalı, kalbimle alakalı ameliyat yapma yetkisine sahip değilsiniz. Bu yetkiye ancak Allah’ın izniyle halkımız karar verebilir. Şimdi seçimler yapılıyor. Niçin vatandaşımızın iradesinden endişe ediyorsunuz. Niçin vatandaşımızın iradesinden kaygı duyuyorsunuz. O ayıklayamaz mı? O iyiyi kötüyü ayıklayamaz mı? Şimdiye kadar siz hep böyle davrandınız. İyiyi kötüyü ayıklayamaz dediniz. Hatırlayalım. Karnını kaşıyan bidon kafalı dediniz. Çobanın oyu ile benim oyum bir olur mu dediniz. Bu ülke yalnızca ekonomisiyle değil, yalnızca idaresi ile yalnızca sosyal yanlarıyla değil, bu ülke beyni ile, zihniyle, kalbiyle, vicdanıyla, basireti ile, feraseti ile, sağ duyusuyla, sezgisiyle hep beraber büyüdü. Obez büyümedi, tek taraflı büyümedi. Vatandaşımız ve halkımız her şeyi anlıyor. Her şeyi çok iyi takip ediyor. Bunu takip etmek için illa üniversite bitirmek gerekmiyor. Onun süzgecinden, onun beyninden, onun kalbinden geçiren bir süzgeç var. O hissediyor. O yüzden gelin bizim her zaman yaptığımız gibi ben muhalefete sesleniyorum. Vatandaşın tercihlerine saygılı olalım.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler