Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Kars'ta!

Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Kars'ta!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, partisinin aday tanıtım toplantısı için Kars'a geldi.

Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Kars'ta!


- BAKAN YILDIZ: 

- “ÖMÜR BİÇİLE BİÇİLE ŞÜKÜRLER OLSUN 12’NCİ YILIMIZA GİRDİK”


- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, partisinin aday tanıtım toplantısı için Kars’a geldi. 


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ı havaalanında Vali Eyüp Tepe, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Avukat Ensar Erdoğu ve partililer karşıladı.


Bakan Yıldız, havaalanından AK Parti İl Başkanlığı’nca düzenlenen aday tanıtım toplantısını katılmak üzere Devlet Su İşleri (DSİ) Sosyal Tesisleri’ne geçti. Bakan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’ye 6 ay ömür biçtiklerini hatırlatarak, “AK Parti bu ülkenin idaresine konan iradeyi temsil ediyor. Yani sizleri temsil ediyor. Şuana kadar AK Parti’ye kurulduğundan bu yana, iktidara geldiğimizden bu yana sürekli ömür biçildi. Hatırlayın 3 Kasım seçimlerinden sonra yeni gittik Ankara’ya, dediler ki 6 ay vaktiniz var. Affedersiniz niçin 6 ay vaktimiz var? O zaman seçimler 5 yıllığına bize halkımız bu iktidar görevini verdi. Yok sizler zaten bu işi yönetemezsiniz. Niçin yönetemeyiz? Bu devlet işi başka bir iş dediler. Niye siz yönetiyorsunuz da biz yönetemiyoruz dedik. Bu devlet işi anlamazsınız dediler” dedi.


Bakan Yıldız, “Çok iyi hatırlıyorum, 1 Mart teskeresi vardı. Ve o 1 Mart teskeresi sizin zaten siyaseten yönetemeyeceğiniz bir teskeredir dediler. Başka ülkelerle ters düşersiniz, bu ülkenin yalnızca dengesi halkın kendisi değildir dediler. Hamdolsun 1 Mart teskeresi atlatıldı. Daha sonra orada yine sizin görevlendirdiğiniz Meclis karar verdi. ‘Evet’ evet, ‘hayır’ hayır. Sizin temsil ettiğiniz Meclis o kararı verdi. Enflasyon dediler, canavardır dediler. Faiz dediler. O zaman hatırlayın enflasyon rakamları, faiz rakamları yüzde 7 binlere kadar çıkmıştı bir gecelik faiz. Hamdolsun bir bir atlatıldı. Partimize kapatma davası açıldı. Yine 6 ay vaktiniz var dediler. Tarih biçtiler. Daha sonra yine hatırlayın 27 Nisanlar, askeri muhtıralar. Bir kısım dışarıdan bildirgeler, içeriden bildirgeler. Hepsinde bize ömür biçildi. Ömür biçile biçile şükürler olsun 12’nci yılımıza girdik. Şimdi de yine bir ömür biçtiler. Bazı arkadaşlar dediler ki 1 Ocak 2014’ten itibaren bu hükümet artık görev yapamaz. Bu Başbakan görev yapamaz. Tırnak içerisinde söylüyorum. ‘Bu adam’ dediler. ‘Bu uzun’ dediler. Ama şükürler olsun Türkiye’nin istikrarını bozmaya kimsenin ama kimsenin gücü yetmeyecektir. Bunu hep beraber inşallah göreceğiz” diye konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından AK Parti’nin Kars il, ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı. 

a.20140208201456..gifb.20140208201509..gifc.20140208201523..gif

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler