Engelliler adına dolandırıcılık yapanlara inanmayın!

Engelliler adına dolandırıcılık yapanlara inanmayın!

Kars Valiliği vatandaşları uyararak, Vali Türker Öksüz’ün ismini kullanarak engelliler adına yardım toplayan dolandırıcılara itibar edilmemesini istedi.

KARS MANŞET

İş adamları ve vatandaşlardan engelliler adına para talep eden bazı dolandırıcılar olduğu duyumunu alan Kars Valiliği vatandaşları uyardı. Yapılan uyarıda, “Son günlerde bazı dolandırıcıların; Valimiz Sayın Türker Öksüz ve Vali Yardımcılarımızın ismini kullanarak “engelli, yardıma muhtaç kişilere yardım topluyoruz, tekerlekli sandalye kampanyamıza katkılarınızı bekliyoruz” şeklinde iş adamları ve vatandaşlarımızdan yardım kampanyası adı altında para talep ettikleri yönünde duyumlar alınmıştır.” denildi.

Dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve vatandaşların mağdur olmalarının engellenmesi amacıyla kolluk görevlilerince gerekli çalışmaların başlatıldığı bilgisini paylaşan Kars Valiliği, “Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları halinde bu şahıslara itibar etmemeleri ve kesinlikle herhangi bir ödemede bulunmamaları, bu yönde herhangi bir duyum almaları halinde 155 Polis ve 156 Jandarma hatlarını aramaları gerekmektedir.” uyarısında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler