Ensar Erdoğdu, aday adaylığı başvurusunda bulundu

Ensar Erdoğdu, aday adaylığı başvurusunda bulundu

AK Parti Kars eski İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için partisinden belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Bazı eski ve mevcut teşkilat mensupları ve önceki dönemler il başkanları Ali Şakir Yurdakoş ve Ramazan Karakelle ile birlikte AK Parti Kars İl Başkanlığına gelen Ensar Erdoğdu, aday adaylığı başvuru dilekçesini İl Başkanı Adem Çalkın’a teslim etti.

ERDOĞDU: “YEREL YÖNETİMLER, BİR ÜLKEDEKİ EN ÖNEMLİ DİNAMİKLERDEN BİRİDİR”

Başvuruda bulunmasının ardından orada bulunan teşkilat mensupları ve gazetecilere açıklamada bulunan AK Parti Kars Belediye Başkan aday adayı Ensar Erdoğdu, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerinin startının Ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da start aldığını hatırlatarak, yerel yönetimlerin bir ülkedeki en önemli dinamiklerden biri olduğunu söyledi.

Yerel yönetimlerin gücünü halktan alan ve yönetime halkın katılımını sağlayan bir sistem olduğunu da hatırlayan Erdoğdu: “Yerel yönetimlerin çok güçlü olması gerekmektedir. Gerek başkanın, gerek teşkilatların ve belediye meclislerinin çok güçlü bir yapıyla ortaya çıkması gerekmektedir. Bizim de Allah’ın izniyle arkamızda güçlü bir teşkilatımız, güçlü milletvekillerimiz ve güçlü bir genel başkanımız var. Hep birlikte inşallah bahsettiğim bu güçlü yapıyı hep birlikte oluşturacağız. Ben uzun yıllar AK Parti teşkilatlarında görev yapan bir kardeşiniz olarak, 4.5 yıla yakın bir süre il başkanlığı görevimi yürüttüm. Bu süreçlerde il genelinde Kars ile ilgili tecrübemi, bilgi ve birikimlerimi, eğer partimizin değerli yetkili kurulları bu görevi layık görürlerse ve çok değerli Kars halkı da uygun görürse, ciddi bir atılım yapacağımıza inanıyorum.”dedi.

ARTIK KARS’IN AYAĞA KALKMA ZAMANIDIR

Açıklamasında. “Artık Kars’ın ayağa kalkma zamanıdır” ifadesini de kullanan Erdoğdu: “Artık Kars’ın ayağa kalkma zamanıdır. Artık Kars’ın sorunlarını çözme zamanıdır. Kars, geçmişten günümüze binlerce yıl boyunca sayısız medeniyetlere beşiklik etmiş bir kenttir. Ama bugün hak ettiği noktada değildir. Tüm sorunları hep birlikte ortadan kaldıracağız. Bununla ilgili tüm çalışmalar yapılacaktır. Kısa ve orta vadede yapılacak çok işler var. Birbirinden değerli yol arkadaşlarımız aday adayı oldu. Ve bir arkadaşımız aday olacak. Bizlerin de aday adayları olarak, aday olacak arkadaşımızın yanında olacağımıza inanıyorum. Kars için ne gerekiyorsa birlikte yapacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle yola çıkan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hepimiz Kars için yola çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bugün beni aday adaylığı başvurum sırasında yalnız bırakmayan tüm can dostlarına teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler