Erdoğan Yıldırım: "Bu seçim bizim değil Türkiye’nin seçimidir"

Erdoğan Yıldırım: "Bu seçim bizim değil Türkiye’nin seçimidir"

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Erdoğan Yıldırım, "Bu seçim bizim seçimimiz değil. Bu seçim Sayın Cumhurbaşkanımızın seçimidir. Cumhurbaşkanımızın seçimi de Türkiye’nin seçimidir. Buna da sadece Kars ölçeğinde bakmamak lazım." dedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, partisinin Kars İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatı ile Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi.

Erdoğan Yıldırım ziyaretlerinde 24 Haziran’da yapılacak seçimler hakkında bir açıklama yaparak, “Bu seçim bizim seçimimiz değil. Bu seçim Sayın Cumhurbaşkanımızın seçimidir.  Cumhurbaşkanımızın seçimi de Türkiye’nin seçimidir. Buna sadece Kars ölçeğinde bakmamak lazım.” dedi.

AK Parti Kars İl Başkanlığında İl Başkanı Adem Çalkın ile bir süre görüşen Yıldırım, Kars’ta olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, yuvada olmanın ve çıktığı bu yolda tüm partililer ile ilimiz için çalışmanın önemine değindi.

Kars’ın ve Karslı olmanın yanı sıra Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın da varlığının önemine vurgu yapan Yıldırım, “Kars önemli, Kars’ın şuandaki yapısı da Sayın Bakanımızın olması Kars’ımıza çok büyük bir önem katmakta. Sayın Bakanımız Adem Çalkın’a ve yol arkadaşlarımıza öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Bu seçim bizim seçimimiz değil. Bu seçim Sayın Cumhurbaşkanımızın seçimidir.  Cumhurbaşkanımızın seçimi de Türkiye’nin seçimidir. Buna da sadece Kars ölçeğinde bakmamak lazım. Çok önemli bir sürece giriyoruz. Bütün dünya da bir keşmekeş var ve daha çok Müslümanlar üzerinde oynanan bir oyun var ve bütün bir ümmetinde bel bağladığı bir Türkiye var. Bu Türkiye’nin de önünü kesmek için büyük bir çaba sarf ediliyor. Eskiden yedi düveldi ama şimdi yetmiş yedi düvel karşımıza geçmiş vaziyette. Buna göre mücadeleler karşısında, Allah’ın izniyle de Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın büyük gayretleri var bizlerde her zaman onların yanında olacağız.” diye konuştu.

‘Bu günler taraf belirleme günüdür’ diyen Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz illa birbirimizin görüşleri doğrultusunda çizgimizi hiç bozmadık, hem partimizin hem de davamızın emrinde olduk. Kars’ımızın da emrinde olduk, bundan sonrada böyle olacak. Kırılganlık yok, küskünlük yok yolumuza devam edeceğiz. Aday adaylarımızın hepside birbirinden kıymetli, hepside bu işi yapabilecek liyakatte. Tabi bu iş nasip kısmet işidir. Layık olmak başka bir şey nasip olması hizmet etmek başka bir şeydir. Önce nasip olacak hizmet edecek ama olmadı diye de kimsenin kırılmasına gerek yok inşallah ben böylede bir kırılganlığın olacağını da düşünmüyorum. Eğer bu dava inanıyorsa da bu davaya hizmet edecek arkadaşlarımız bu hissi davranışlarını bir tarafa bırakıp gerçek tarafa bakacaktır. Çok da kısa bir süre kaldı bunun bir kısmı da Ramazana geliyor. Hem yetkili kullanma alanında sizinle de çalışmalarımız oluyor. Hem genel merkez hem de Kars’ta yapılacak işleri ziyadesiyle yapıyorsunuz, Ankara geldiğimizde de bizleri de ihmal etmiyorsunuz. Burada ki Karslılarımızı, Ardahanlılarımızı, Iğdırlılarımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırıyorsunuz. Bu süreç inşallah hakkımızda hayırlı olur ben her zaman parti ve sizin emrinizde yani burada 3 tane arkadaşımız seçilecek olsa bile bu listenin başı Sayın Ahmet Arslan ulaştırma bakanız ve sizlersiniz. Yani bu bizim içinde çok çok önemli sayın bakanımız çok ciddi bir bakanlığın değil üç tane bakanlığı barındırabilecek bir bakanlığın başında. İnşallah Kars’ta ve Türkiye de devam eden projeler var. İçimizden geçen Sayın Bakanımızın yine devam etmesi noktasında hem Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız Sayın Bakanımızı da seviyor onunda takibinde o da projeleri en iyi şekilde yapıyor onun için ben güveniyorum güzel bir çalışmada yapılacağını burada sizin başarılarınızda gece gündüz demeden bizim üstümüze ne düşerse sayın başkanım elimizden geldiği sürece yapacağız. Bizde müracaatımızı yaptık Allah hayırlı uğurlu etsin. Ben tekrar sizin şahitliğinizde sayın bakanımıza çok teşekkür ediyorum ben sizlerden razıyım Allah ta razı olsun. İnşallah Kars 3-0 la da üstüne düşeni yapacak aslında bakanımızla beraber 3 değil 4 olacak. Bu tabi cumhurbaşkanımızın önüne en iyi oy oranlarıyla çıktığı zaman Kars’ın hak ettiği yere geleceğine inanıyorum. Zaten güzel projeler var devam ediyor. Şehirler yaşayan mekanizmadır şehri ne kadar dik tutabilirsek oy oranlarımızda o kadar iyi olacaktır."

İlçe ziyaretlerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Yıldırım, desteklerini isterken vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

yildirim-bu-secim-bizim-degil-turkiye’nin-secimidir-(1)-001.jpgyildirim-bu-secim-bizim-degil-turkiye’nin-secimidir-(2)-001.jpgyildirim-bu-secim-bizim-degil-turkiye’nin-secimidir-(3)-001.jpgyildirim-bu-secim-bizim-degil-turkiye’nin-secimidir-(4)-001.jpgyildirim-bu-secim-bizim-degil-turkiye’nin-secimidir-(5).jpgyildirim-bu-secim-bizim-degil-turkiye’nin-secimidir-(6).jpgyildirim-bu-secim-bizim-degil-turkiye’nin-secimidir-(7).jpgyildirim-bu-secim-bizim-degil-turkiye’nin-secimidir-(8).jpgyildirim-bu-secim-bizim-degil-turkiye’nin-secimidir-(9).jpgyildirim-bu-secim-bizim-degil-turkiye’nin-secimidir-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler