Erdoğan Yıldırım, Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşüne katıldı

Erdoğan Yıldırım, Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşüne katıldı

Kars Ardahan Iğdır (KAI) Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İşadamı Erdoğan Yıldırım, yönetimiyle birlikte günler öncesinden geldiği Kars’ta, Sarıkamış’ta donarak şehit düşen Mehmetçiklerimiz için düzenlenen 104. Anma yürüyüşüne katıldı

Merkezi Ankara’da bulunan KAI Federasyonu, Ankara’daki faaliyetlerinin yanında Kars ve bölgesindeki önemli organizasyonlara da tam kadro katılıyor. Kalpleri; Kars için, bölge için, şehitlerimiz için çarpan yürek insanları bu katılımlarında da önemli mesajlar veriyor.

KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım bu yıl da 104’ncü anma etkinliklerine katıldı. Kars’ta Harp Tarihi Müzesi, Şehitlik Anıtı, Kazım Karabekir Vagonu ziyaretleri de gerçekleştiren Yıldırım, ekibiyle birlikte sabah saatlerinde, Enver Paşa komutasındaki 90 bin Mehmetçiğin donarak şehit düştüğü Allah-u Ekber Dağları Kızılçubuk Mevkiinde yerlerini aldılar. Bazı televizyon kanalları ve gazetelere röportaj verin Genel Başkan Erdoğan Yıldırım, törene katılan bakanlarla birlikte yürüyüşe başladı. Kars Milletvekili, Ak Parti MKYK üyesi, 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç’laş yönetimiyle ve vatandaşlarla da kol kola yürüyen Yıldırım, “Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

Yıldırım ayrıca, Türkiye’nin dört bir yanından şehitlerimizi anmak için Sarıkamış’a gelerek anma yürüyüşüne katılanlara teşekkür etti.

erdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(1).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(2).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(3).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(4).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(5).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(6).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(7).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(8).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(9).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(10).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(11).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(12).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(13).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(14).jpgerdogan-yildirim,-sarikamis-sehitleri-anma-yuruyusune-katildi-(15).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler