Erdoğan Yıldırım Taşnak'ı Kınadı

Erdoğan Yıldırım Taşnak'ı Kınadı

Ak Parti Kars milletvekili aday adayı Erdoğan Yıldırım, Taşnak Ermeni Devrimci Federasyonu'nun (ARF) Lideri Vahan Hovhannisyan'ın yapmış olduğu talihsiz açıklamayı esefle ve mensetle kınadığını belirtti.

 

Yıldırım : ''Kars’ımızın Ermenistan’ın başkenti olması gerektiğini söylemesini esefle kınıyoruz. Hovhannisyan bu açıklamayı yaparken Türk Ulusunun böyle ucuz provokasyonlara kanmayacak kadar güçlü olduğunu göz ardı etmiştir.Kaldı ki Türkiye Cumhuriyeti dünya ülkeleri arasında hak ettiği güçlü konumu her zaman koruyacaktır. Bizim topraklarımızın her bir köşesi aziz şehitlerimizin kanıyla sulanmış ve Türk Milleti özgürlük yolunda çok mücadele vermiştir. Bizim kimsenin topraklarında gözümüz yoktur. Hiç kimsenin de bizim topraklarımızın bir karışında dahi gözü olmasın.

Böyle talihsiz açıklamalar milletimizin içine nifak sokmak için yapılsa da biz daha çok kenetlenip birbirimize daha sıkı sarılmalıyız. Yüzyıllardır bu topraklarda Türk Ulusu birbirleriyle kardeşçe birlik ve beraberlik içinde yaşamışlardır ve yaşamaya da devam edeceklerdir. 

Kars’ımız sonsuza kadar Türkiye Cumhuriyetinin Serhat Şehri olacaktır. Bundan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Bu topraklar bizimdir ve bizim olarak kalacaktır.'' dedi

 

 

karsmanset.com

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler