Erdoğan Yıldırım’ın Taziye Mesajı!

Erdoğan Yıldırım’ın Taziye Mesajı!

KAI DERNEKLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ERDOĞAN YILDIRIM’IN TAZİYE MESAJI

Milletimizin can ve mal güvenliği, refah ve huzuru için gece gündüz mücadele eden polis ve askerlerimize yönelik son günlerde düzenlenen saldırılar sonucu verilen acı kayıplar bizleri derinden üzmüştür.

Hakkâri’nin Dağlıca Bölgesi'nde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen bu hain saldırılardan birinde şehit olan Ardahanlı yavrumuz Piyade Uzman Çavuş Tayfur HANÇER dün gözyaşları içinde toprağa verildi.

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış topraklarımızda, asılardır barış ve hoşgörü içinde kardeşçe yaşadık ve yaşayacağız.  İçlerindeki kin ve nefretle ülkemizi çatışma ortamına sürüklemek isteyen güçler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. Birlik ve beraberlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. İnanıyorum ki ele ele vererek, her zamankinden daha çok kenetlenerek, içimizdeki güç ve inançla bu hain tuzaklara düşmeyeceğiz.  Yüce Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.

Ülkemizin düzenini, birliğini korumak için mücadele ederek şehit olan polis ve askerlerimize, dün son yolculuğuna uğurladığımız tüm şehitlerimiz ve hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Tayfur HANÇER’e, Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler