FETÖ'nün Darbe Girişimine Tepkiler

FETÖ'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Birlik Platformu ve Sarıkamış Değişim Derneği organizasyonu ile STK ve Spor Kulüpleri temsilcileri Fetullahçı Terör Örgütünün askeri darbe girişimine tepkilerini düzenledikleri basın toplantısında, kamuoyuna duyurdu.

Tacettin DURMUŞ / SARIKAMIŞ 

Sarıkamış Birlik Platformu ve Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Ucun, yaptığı açıklamada,15 Temmuz gecesi halkın iradesine kastedenlere karşı halkın gösterdiği demokratik tavırla darbenin püskürtüldüğünü söyledi.

Sadece siyasal iktidarı değil, bütün siyaset kurumunu ve Türkiye’nin sivil kazanımlarını hedef alan bu alçakça darbe girişimi, toplumun top yekün karşı çıkışıyla boşa çıkarıldığını ifade eden Ucun, şunları kaydetti:

“Şehit kanlarıyla yoğrularak vatan edinilmiş olan aziz ülkemiz, ayağının bir ucunu köklerine, bir ucunu medeniyetten yarına uzatarak dünya üzerinde saygın bir yer sahibi olmak mücadelesinde her ferdini görevli saymıştır.
Bu itibarla ülkemiz, birliğimiz ve bekamız üzerine oynanan her oyunun karşısında olduğumuzu her seferinde olduğu gibi bugün de haykırıyor, aziz ülkemizde ve Sarıkamış’ta yediden yetmişe tüm kurum ve bireyleriyle kardeşçe yaşamak konusunda her türlü vazifeyi almaya hazırız.    Yine evlatlarımızı hayırlı evlat olarak yetişmesi, bayrağının ezanın ve değerlerinin etrafında kenetlenmesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Gençlerimizi yine kınalı kuzular olarak vatan görevine yollayacağız. Asaletinden hiçbir şey kaybetmeden, sadece doğruların yanında olma yürüyüşümüz sonsuza kadar sürecektir. Allah birliğimizi bozmasın.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler