“Geleceğin Girişimcileri”

“Geleceğin Girişimcileri”

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, ATSO ve KOSGEP’in birlikte düzenlediği “Geleceğin Girişimcileri” sertifika törenine katıldı.

ATSO konferans salonunda ki törende girişimcilere yönelik konuşan Vali Deniz, “Ardahan ilimiz son yıllarda hızla gelişen, değişen, küçük ama yüreği büyük insanların yaşadığı bir şehirdir. Bunları söylerken tabi göç olayına dikkat çekmek istiyorum. Burada göçü önleyebilmek için girişimcilerimizin önünü açacağız. İnsanın kendi işini kurması, kendi işinin yöneticisi olması, yanında başkalarına iş verebilmesi çok güzel bir şeydir. Onun için biz kamu görevlisi olarak, hangi alanda olursa olsun vatandaşımızın önünü açacağız, yol göstereceğiz.  İlimizde bu tür kursların sonucunda kendi işini kuran genç arkadaşlarımız var. Zaman zaman onları ziyaret ediyoruz, moral veriyoruz. Biz, her zaman için girişimcilerimizin yanındayız. Yeter ki sizler asla ve asla yılmayın, şevkinizi kaybetmeyin. Aldığınız sertifikaların hayatınıza yenilikler getirmesini diliyorum” dedi.
 
Belediye Başkanı Faruk Köksoy da, “ En kolay iş, birisinin yanında asgari ücretle çalışmaktır. Ama kendi işini kurmak, birilerine ekmek verebilmek kadar güzel bir şey yoktur. Bu kursların açılmasına vesile olan birimlerimize çok teşekkür ediyorum. İlimizde cesaret göstererek, bu sertifikaların sahibi olduğunuz için sizleri ayrıca kutluyorum” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından girişimcilere sertifikaları verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler