Genç, sevenleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı!

Genç, sevenleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı!

Prof. Dr. Nurullah Genç, ‘’Beni Yakışına’’ adlı şiiriyle programa giriş yaparak Ortadoğu ve Batı’ya yönelik düşüncelerini ifade etti.

Kafkas Üniversitesi’nin ev sahipliğiyle gerçekleşen programda, açılış konuşmasını yapan Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, şair Genç’in üniversite yıllarında danışmanı olduğunu, Nurullah Genç’in kendi yaşamının da ‘’Başarı Bedel İster’’ ifadesiyle bütünleştiğini ifade ederek programa ev sahipliği yaptıklarından dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Nurullah Genç, ‘’Beni Yakışına’’ adlı şiiriyle programa giriş yaparak Ortadoğu ve Batı’ya yönelik düşüncelerini ifade etti. Özellikle Gazze konusuna geniş yer veren Genç, gençlere yönelik ise Türkiye’nin her platformda söz sahibi olması için çok çalışması gerektiğini vurguladı. Kars’ta geçen hatıralarına da değinen ünlü şair, Kars’ın kendisi için çok anlamlar taşıdığını belirtti.

Kaynak:Mesut Adıgüzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler