GENÇLERİN KAVGASI

GENÇLERİN KAVGASI

GENÇLERİN KAVGASINI VATANDAŞ İZLEDİ

GENÇLERİN KAVGASINI VATANDAŞ İZLEDİ

SOKAK ORTASINDAKİ GENÇLERİN KAVGASINA GAZETECİ MÜDAHALE ETTİ

 

  KARS - 4 öğrenci bir genci sokak ortasında tekme tokat dövdükten sonra kaçarak uzaklaştılar

Bir vatandaş araya girdi gençler kaçtı

  Kars’ta 4 genç sokak ortasında bir genci tekme tokat dövdükten sonra kaçarak uzaklaştılar. Kavgaya seyirci kalan vatandaşlar ise kaçan gençleri sadece izlemekle yetindiler. Olaya bir vatandaş müdahale ederken, burnu kırılan gence ilk müdahaleyi ise gazeteciler yaptı.

  Kavga Atatürk İlköğretim Okulu önünde Şehit Yusufbey Caddesi üzerinde meydana geldi. 4 genç bilinmeyen bir nedenle yolda sıkıştırdıkları bir genci yumruklamaya başladılar. Çevredekilerin yardım etmesini bekleyen genç bir başına yediği yumruk ve tekmelerle neye uğradığını şaşırdı.

  Gencin dayak yemesini ise çevredekiler ise meraklı bakışlarla izlediler. 4 genç vatandaşların arasında bir genci canlarının istediği gibi dövdüler. Bu sırada vatandaşlardan biri gençlerin üzerine yürüyünce gençlerde kaçarak uzaklaştılar. Burnu kırılan genç daha sonra yere diz çöktü ve beklemeye başladı. Çevredekiler gencin bu halinde bile yanına yaklaşıp yardımcı olmadı.

  Bu sırada olay yerinden geçmekte olan gazeteciler dayak yiyen gencin yanına giderek yardım ettiler. İlk müdahaleyi yapan gazeteciler genci hastaneye gönderdiler.

  Hastanede yapılan muayenede gencin burnunun kırıldığı öğrenildi geriye ise bu vurdumduymazlık kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler