Göle'de ilk taksi durağı

Göle'de ilk taksi durağı

Ardahan'ın Göle ilçesi resmi olarak ilk taksi durağına kavuştu

Ardahan'ın Göle ilçesi resmi olarak ilk taksi durağına kavuştu.

Göle'de 12 taksicinin bir araya gelerek kurdukları taksi durağı, İlçe Kaymakamı Ali Uysal, Belediye Başkan Sabri Muratoğlu, Ardahan Şoförler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Özer ve taksicilerin katılımıyla açıldı.

Açılış töreninde konuşan Kaymakam Ali Uysal, ilçede trafik sorununun bitmesi için at arabalarının kaldırılması gerektiğini söyledi. Uysal, at arabaları kaldırılıncaya kadar yer gösterilerek bir araya toplanması gerektiğini söyledi.

Bu arada durağın açılışıyla birlikte 12 taksici resmi olarak "T" plakası almaya hak kazanırken "T" plakası alamayan diğer taksiciler ilgililere tepki gösterdi.

Belediye yetkilileri, Kars Caddesi'nde yıllardır taksicilik yapan 30 kişiye, taksi durağı açılacağının bildirildiğini, bu esnaf içinde sadece 12 kişinin 3 bin 500 lira yatırarak "T" plakası almaya hak kazandığını, diğerlerinin ise kayıtsız kaldığını söyledi.

Ardahan Şoförler Cemiyeti yetkilileri ise 12 taksi plakasının yeterli olduğunu, daha fazlasının verilmesi halinde esnafın iş yapamayacağını savunarak yeni bir taksi durağını açmayı düşünmediklerini bildirdiler.

İHA

Önceki ve Sonraki Haberler