Gürsel Tekin Susuz'da Şahzade Nineyi Ziyaret Etti

Gürsel Tekin Susuz'da Şahzade Nineyi Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, DSP'nin merhum Genel Başkanı Bülent Ecevit'e 'Karaoğlan', CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Yiğitoğlan' lakaplarını takan 86 yaşındaki Şahzade Şahin'i ziyaret etti.

 

Kars'a miting için gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ile birlikte Susuz İlçesi'ne giderek Şahzade Şahin'i evinde ziyaret etti. Elini öperek hal hatır soran Gürsel Tekin'e "Hoş geldin" diyen Şahzade nine, Kılıçdaroğlu'nu sordu. "Yiğitoğlan nerede? O niye gelmedi?" diyen Şahzade Şahin'e yanıtı Gürsel Tekin verdi. Kılıçdaroğlu'nun Kars mitingi için hazırlandığını onun için gelemediğini belirten Tekin, Genel Başkanın selamını getirdiğini bildirdi. 

 

ŞAHZADE NİNEYE İLÇE BAŞKANLIĞI TEKLİFİ 

 

Bir süre Gürsel Tekin ve Öğüt'le görüşen Şahzade Şahin, bu seçimlerde CHP'nin iktidar olacağını ileri sürdü. Şahzade nineye Gürsel Tekin, "Gel seni Susuz ilçe başkanı yapalım" teklifinde bulundu. Gençliğinde Ecevit'in partisinde kadın kolları başkanlığını yaptığını anımsatan Şahzade Şahin, siyaseti yakından izlediğini, ancak yaşlandığını belirtti. 

 

GÜRSEL TEKİN'E İSİM BULAMADI 

 

Ziyaret sırasında Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt'ün "Ecevit'e Karaoğlan, Kılıçdaroğlu'na Yiğitoğlan ismini verdin. Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Ardahanlıdır. Ona ne isim vereceksin" diye sorduğu Şahzade Şahin, "Ben de bilmiyorum ki ne isim vereyim" demekle yetindi. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler